|
Ağzımdaki sarı su |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seydacanann ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydacanann
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 23:04 |
Merhaba doktor bey, sabahları uyandığımda ağzımda acı ve ekşi bi tat olduğunu farkettim. Tükürdüğümde renginin SARI olduğunu gördüm. Dişeti kanamam var bu arada bununla mı alakalı sizce? ( dişeti kanaması için fırça , ağız duşu ve diş ipi kullanıyorum)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis etinden dolayi!! Bir discinin gormesi, ve VARSA; "Dis taslarinin" temizlenmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
seydacanann ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydacanann
Doktor bey diş taşlarını 2 ay önce temizlettim diş doktoru periontodoloğa yönlendirdi. Evde uygulayabileceğim önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evde halledebileceginiz bir sey degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|