|
kıl kurdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 22:22 |
hocam merhaba. geçen sene nisandan bu yana 7 yaşındaki kızımın midesi bulanıyordu ara ara... sürekli oluyordu ama uzun süreli değil... ağustos ayında doktora gittik ve kıl kurdu testi yaptı..selebant testinde kıl kurdu çıktı..ağzından salya da akıyordu.. bir ilaç verdi..sanırım andozol idi hatırlamıyorum...ama sadece doz olarak bir kere ver ve iki kaşık ver dedi... yeterli oluyur mu dedim.. evet dedi.. neyse hocam kızımın şikayetleri geçmedi..aradan 1 yıl geçti.. hala şikayetler devam ediyor.. ağzından su akıyor uyuyunca ve gün içerisinde kısa sürelerle midesi bulanıyor... bence kıl kurdu geçmedi.. ilaç içince geçecek diye bir şey yok sanırım.. internetten araştırdım.. 10 yıl. 5 yıl,7 yıl yani uzun yıllar bu hastalıkdan nice ilaç içip de kurtulamayan var..hocam nedir çaresi..1 sene çok uzun bir süre.. özellikle bulantı için.. hoplasa zıplasa hemen midesi bulanıyor ama 5 dakika sonra geçiyor allahdan..ama gün içerisinde çok fazla yaşıyor... gece sürekli ağzından salya akıyor... bunun dışında bizim bildiğimiz başka şikayeti yok...
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam en dogrusunu blir
Düzenleyen Eyslyrt - 07 May 2020 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doz olarak: Andazol, bir defa 2 olcek verilir AMA, 15 gun sonra gene 2 olcek icirmeniz gerekir.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
Hocam aç mi tok mu içecek..günün hangi saatinde bir de
|
|
![]() |
|
Evet olabilir ama 7 yaşındaki bir kız çocuğu günde 5 tane sarımsak yutamaz...Ben de yutamam...Her zaman 9 a 5 tansiyon ile geziyorum..beni hastanelik eder...kızım 7 yaşında .. yutamaz...çok teşekkür ederim size de
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ac olursa, daha iyi olur. Her hangi bir saati yok.
|
|
![]() |
|
hocam merhaba.. kıl kurdu için yazıyorum. biz ilacı ancak yarın alabileceğiz.. hocam kızım 7 yaşında ve 20 kilo... andozol demiştiniz... hocam farklı formları var sanırım.. biraz internetten baktık da... kaç mg lık ve şrup mu alıncak hocam anlamadık...
1- sabah aç karnına vereceğim... ilacı sabah aç karnına verdikden sonra kaç saat sonra kahvaltı yapsın hocam? 2- ilk 2 kaşık vereceğim, 15 gün sonra da 2 kaşık vereceğim sanırım..hocam soruma kızmayın lütfen, 15 gün sonra tekrar aynı şişeden kullanabilir miyim, açılınca bozulur mu ilaç..sıcaklar burada 35 civarı...hocam ilaç kullanmadığımız için böyle soru soruyorum.. çok teşekkürler hocam şimdi e devletten kullandığı ilaçlardan baktım.. andazol bir kere daha kullanmıştı ama kıl kurdu geçmemişti.. andazol 200 mg/10 ml süspansiyon 60 ml hocam bu ilaç mı
Düzenleyen leyli - 11 May 2020 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 277 |
Cok ozur dileyerek bende size bir şey sormak istiyorum , benim kizimda 7,5 yaşında 20 kilo geçen yıl apandist ameliyatı oldu, , azıcık yemek yiyor , yemek yerken midesinin bulandigini söylüyor , gece dış gicirdatmasi var , salyasi sabah ağız kenarında kuruluk oluyo muhtemeln akiyo , şuan test yaptiramam acaba bizimki de kilkurdu olabilir mi, hani kurt olan insanlar çok yemek yermiş bizde tam tersi çok teekkur ederim
Düzenleyen aslhn - 12 May 2020 Saat 00:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|