Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Basma bozukluğu (içe basma?)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Basma bozukluğu (içe basma?)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Basma bozukluğu (içe basma?)
    Gönderim Zamanı: 10 May 2020 Saat 23:57
Sayın Hocam, umarım afiyettesinizdir. 7 yaşındaki kızımın yürürken koşarken basma şekli uzun süredir dikkatimi çekiyor, yıllar evvel de x bacaktan şüphelenip size sormuştum. Bir süre D vitamini takviyesi yaptık. Şimdi de içe basma dikkatimi çekiyor sağ ayak başparmağı zaman zaman içe dönük geliyor. Bir de 2 ayağının da iç kısmına daha çok yükleniyor (pes valgus). Bu sebeple de parmak şekilleri bozuluyor gibi geliyor bana; ileri de başparmağında halluks vallus oluşacak gibi. :( Yine d vitamini takviyesi ve ortopedik tabanlık ile düzelir mi sizce? Yada egzersiz vs var mıdır? Burada Bir doktora görünmeden (ki zaten şuan corona sebebi ile gitmemeyi öneriyorlar) sizin görüşünüzü almak istedim. 
Esen kalın..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119067
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 03:57
Gorulmeden bilinemez. Musait oldugunda, Ortopedi doktoru gorsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.