Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık kaka yapma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sık kaka yapma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibrahimny Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık kaka yapma
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 03:12
Hocam uçuşunuzun iptal olmasına üzüldüm tatildesiniz diye yazmayacaktım ama ne yapacağımı şaşırdım kusura bakmayın yine sizden başka kimseye güvenemiyorum.
13 aylık oğlum 3,5 kilo doğdu şu anda 8,5 kilo 74 cm. Ek gıda olarak
kahvaltı yapıyor(100 ml süt 3 bisküvi 1yumurta sarısı peynir karışım bazen yanında beyazının yarısını da yiyor)
150 ml yoğurt bazen yanında 1 köfte veya tavuk veya küçük bir kase etli bir çorba
150 ml muhallebi
1 meyve yiyor
Ve anne sütü de alıyor.
Sütü çok farklı şekillerde denedim tek başına 50 mlden fazla içmiyor.
Asıl sorum şu 3 gündür çok sık kaka yapıyor gündüz 5-6 defa gece de 3-4 defa ve mukuslu ve cıvık. Günde 10 defa az az yapıyor. Devamlı su teklif  ediyorum az içiyor. Neden olabilir çok mu yediriyorum? Bugün daha az Yedirdim ama Yine Çok Yaptı . 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 03:19
Boyunu yanlış yazmışım 76 cm.
Alakası olabilir mi diye yazmak istedim 3 aylıktan beri atopik dermatiti var hocam.
Bide normalde çok hareketli birkaç gündür biraz halsiz gibi. Ateşi yok.
Şimdiden cevabınız için Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 18:15
Boyu iyide, kilo eksigi var.
1 Festal Draje'yi, havanda ezip,  2 veya 3'e bolup, yemeklerine katin. 5 gun sonra sonucu konusalim. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 18:38
Hocam peki 3 e böldüğüm kısımdan günde 1 defa mı vereyim? Yoksa günde 1 drajeyi bitirelim mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 18:47
1 gunde; 1 Drajeyi bitirin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2020 Saat 17:49
Hocam bugün 5. Festal i verdim artık gece yapmıyor ama gündüz hâlâ 7-8 defa, mukuslu, çamur gibi, yedikleri içinde bütün olarak duran, bazen sarı bazen yeşil kakalar yapıyor. Miktarı 3-4 defası bir yemek kaşığı kadar az, diğerleri daha fazla.
1. 10 gün öncesine kadar her sabah günde bir defa normal yapıyordu. Birdenbire enzim eksikliği olur mu?
2. Yedikleriyle ilgili olabilir mi?
3. Festale devam edeyim mi?
4. Küçük bir şehirde yaşıyoruz çocuk gastroenteroloji yok burdaki çocuk doktorları hiçbirşeyden haberleri yok. Çok tedirgin oluyorum hocam bize başka tavsiyeniz olur mu?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2020 Saat 19:06
Kilosunu takip ediyormusunuz?? Kilo aliyor mu?? Kayip varmi??
Kesinlikle Festal'e (simdilik) devam edin. 
Doktor olmamasi isabet!! Nasil olsa, her hastaya dedikleri gibi;  "Sut allerjisi" diye uyduracak, o da bir ise
 yaramayacak. 
Bugun ve 1 hafta sonraki kilolarini bana yazin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2020 Saat 21:27
Zaten doktor olsada sizden başka hiçkimseye güvenemiyorum.
1.ayında 1 kilo 2.ayında 500 gr almıştı sonra hep az kilo aldı 200 300 gr bazen 100 gr. Kilo kaybı yok ama 3 aylıktan beri az kilo alıyor. Son 2 3 aydır dikkat etmedim bu hafta özellikle dikkat edip tartıp yeniden yazarım hocam festale devam ediyorum teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.