|
Kulak arkasinda sislik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2020 Saat 18:54 |
hocam biliyorum cok anlattiniz fakat ben cok endise ediyorum. Oglumun 8 ayliktan bu yana her iki boynunda sag ve sol olmak uzere minicik ama birbirine yakin oynayan buyume olmayan lenf bezi var.bunu doktorumuza gosterdigimde patolojik bir durum degil dedi. O donem kaninda cok fzla enfksyon cikmisti ilac ve igne ile antibiyotik tdvsi uygulanmisti. 8 ayliktan bu yana asla kaybolmadilar ama buyumedilerde. Suan 21 aylik. Bununla birlikte yine sag ve sol cene altinda iki tane misket buyuklugunde var. Elledim ama tam emin olamiyorum hocam birz dokusu sert gbi ama sanki oynuyorda gibi bunlarda 4 5 aydir var hic gecmedi bska bi sebeble acile gittik ordaki asistan doktor boyun altindaki lenf bezlernin sis oldgnu kuculmesse bir kbb veya cocuk dr gormesi grktgni onemli bi durumdanda buyuyebilcgni soyledi.ben goturmedim kuculmedi ama buyumedide 4,5 aydir ayni duruyor. Ve son olarak yine bir kac aydirda sag kulak arkasinda fark ettim oynamiyor sert ama kucucuk tesbih tanesinden birzcik daha kucuk olabilr. Internette okudugmda felaket seyler yaziyor diken ustundeyim bana bir yol gosterin ne olur.. birde daha once bahsetmistim dusuncede kirmizi kirmizi deri alti kanamasi oluyor aslnda cok ta hassas beyaz tenli bir cocuk butun bunlaei birlestirince cok korkmaya basladim.istanbula geldiginzde oglumun en azindan bezelerini size gosterebilrmiyim hocam bir suru test vs yapilmasini istemiyorum ogluma cok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Lenf bezleri; Antibiyotik tedavileri ile kaybolmazlar. Bu uygulamayi dunyada bir tek Turkiye'nin ahmak
Cocuk doktorlari uygularlar. 2- Turk doktorlari; Enfeksiyon ile Sepsis farkini bilmezler, WBC yuksek oldumu, Bu salakca "kaninda mikrop var" lafini soylerler. Bununla ilgili makaleyi okuyun. 3- Bunlar icin test filan gerekmez, Turkiye'de internette yazi yazan sahtekarlara inanmayin. Onlar her firsatta doktorlara kosmaniz icin sizi korkutan yazilar yazan pustlardir. Gene UCUS iptal olmazsa; 4 Agustos-23 Eylul Istanbulda olacagiz. |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun kadir bey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|