|
El baş parmagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2020 Saat 12:33 |
Kadir Bey merhaba, bu sefer kendim için yazıyorum size. Kızım 15 gün önce sağ elimin üzerine düştü ve baş parmagim ters yöne kivrildi, sırtının altinda kaldı. Yarım saat çok şiddetli , dirsegime vuran zonklama ağrı oldu. Acile gittim film çekildi ve kırık yok dendi. Herhangi bir ilaç verilmedi. Sürekli atel kullandım. Parmak hala oynatinca eklem yerlerinden ağrıyor. Tam kiviramiyorum agridan. Ortopediye gittim hiç bakmadan, gözle bile muayene etmeden tekrar film istediler, ben de cektirmedim. Mr istemeleri gerekmez miydi? Çünkü oyanatabiliyorum, şişlik morarma vs yok. Kas ya da tendon yaralanması olduğu bariz. Bir merhem kullanmamın faydasi olur mu? Yoksa başka bir doktora daha mı gideyim? İnanın yazarken utandım. Allah razı olsun sizden....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne MR"i, Allah askina!! Rontgen bile gerekmez.
Isaret parmaginizi , basparmaginiza degdirebiliyorsaniz zaten bir sey yoktur, gerisi zamanla kendiliginden gecer. Hicbir krem, merhem de bir ise yaramaz. Sadece istirahat ettirin, zorlamayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|