|
Kulakta ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Efenin annesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Efenin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 23:26 |
Kadir bey iyi akşamlar. Tatildeyken kızım kulağına kibrit çöpü veya sahilde bulduğu bir çubukla ile kaşımış. Sonra denize girmiş. Aradan 2 gün geçti kulakta ağrı başladı, dün de ağrımış ama bugün daha çok ağrımış. Şimdi kulağına baktım, dokununca, çiğneme hareketiyle bile ağrıdığını söyledi. Kulak temizleme çubuğu ile kulak yolundaki minik bir kiri almaya çalıştım, kulak yoluna dokunur dokunmaz acıdı. Ağrı kesici içirdim, otrivin damla sıktım burnuna ve yastığına sıcak havlu serip yatırdım. Kulak ağrısında damla önermiyorsunuz biliyorum, öncesinde grip vs geçirmedi. Durumumuzu değerlendirebilir misiniz? Teşekkürler. |
|
Efe ile bir gün bir an gibi geçiyor:)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey şeklinde olanların kulağa etkileri yoktur. Onlar sadece burun tıkanıklığında işe yararlar. Damla
şeklinde olmalıdır. İliadin DAMLA, günde:2X2 damla, sırt üstü yatar durumda her iki burun deliklerine damlatın. Her bir tarafa damlattıktan sonra, başını o tarafa cevirip; 1-2 dakika bekletın.. 5 gün devam edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|