|
Nasıl hasta olunur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2020 Saat 23:47 |
Kadir bey 28 aylık erkek bebeğim var. Ben normalde de biraz takıntılı bir insanımdır başlarının çocuklarına bile aşırı dikkat ederim gereksiz özen gösterme gibi hareketlerim olduğunu çevremdekiler hep dile getiriyorlar ve bende artık çok yoruldum sizden öğrenmek istiyorum. Ben çocuğumu başka çocuklarla pek görüştürmek istemiyorum sürekli elleri temiz mi oyuncakları temiz mi. Bir şeyler yiyecekse mutlaka oyuncaklara dokunduktan sonra yıkıyorum vs vs sürekli rahatsız oluyorum içten içe sanki oğlum bu tür şeylerden sürekli hastalanacakmış gibi geliyor. Ama benim bu söylediklerim corona ula birlikte olmadı hep böyleydim bunu da belirtiyim. Biraz uzun oldu ama açıklayıcı olsun diye böyle yazdım Kadir bey yani hastalanmak benim sandığım kadar kolay mı gerçekten cidden artık çok bıktım kendime engelde olamıyorum. Bir bilenden öğrenmek istedim hastalanmak için ne tür durumlar olması lazım. Cevabınız benim için çok değerli sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118914 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"hastalanmak" dan kastiniz, zannedersem, "ENFEKSIYONLAR"... Yoksa, bir suru hastalik cesidi var.
Kalp hastaliklari, sindirim sistemi hastaliklari gibi!! Enfeksiyonlarin hepsi zararli degildir. Bu enfeksiyonlarin cogunlugu, cocugu hasta ederek bagisiklik sistemini kuvvetlendirirler ve Allerji, Kanser gibi hastaliklardan korurlar. 1. Konu: Cocuga temiz bakacaksiniz, steril degil.. 2. Konu: Atesli ve Dokuntulu hastaliklar tablolarini inceleyeceksiniz. 3. Konu: Ates dusurmeyeceksiniz. Ates olmadan bagisiklik calismaz. 4. Konu: "Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas" degerlendirmesi iyi yapacaksiniz. |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Kadir bey onu kasdetmiştim peki teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|