|
Kendini kasma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2020 Saat 00:13 |
Kadir hocam,1.5 yaşındaki oğlum 12 kilo 87 cm boyunda, epeydir ara ara kendini kasıyordu, bu konuyla alakalı tüm yazılan mesajları okudum, öfkelendiği için yapıyor diye düşünerek önemsemiyordum, şuan 1.5 taşında ve daha sık ve uzun süreli durup dururken yapmaya başlayınca çok tedirgin oldum, yani öfkeleneceği bir durum yokken, birden bire sık sık kasılıp bırakıyıor 1 dakika sonra tekrar kasılıyor, sanki istem dışı gibi sürekl
i kendini kasıp bırakıyor, şuan çok korkmaya başladım, epilepsi olabilirmi ya da başka bir hastalık belirtisi olabilirmi hocam, yıllardır sayenizde gereksiz ilaç içirneden büyüttüm, her daim dualarımdasınız, rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O anini bir videoya cekebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam, allah razı olsun çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız, videoyu buraya nasıl yükleyeceğim konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|