|
Çocuğum gelişmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2020 Saat 22:49 |
Hocam merhaba. 1 Şubat 2019 doğumlu oğlum premmature doğdu 1400gr.42cm. bir ay kuvozde kaldı. 34haftalik doğdu. 5aylikken anemi oldu hgb 6ya kadar dustu bunların hepsini daha önce konuştuk sizle. Çocuğum 20aylik kilosu 9.5 boyu 80cm. Hocam sipraktin vermeye çalıştım ama tadını sevmedi reddediyor zorla veriyorum çırpınıyor yarısını dokuyoruz felan ama içse sanki faydası olacak gibi geldi bana . Emiyor. Ama sütum az yetmiyor. Onu da zaten bayilmiyor. Hocam ben napayım. Zorla yatırıp ağzına sipraktin mı akitayim beş gün ki deneyecem artık , ikincisi annesutunden keseyim mı çünkü diğerini icerimiyorum. Memwden ayirirsam belki diğerine başlar mı diye umut ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.acliktan ağlıyor nizah yapıyor ama yemiyor.et kofte yiyor bı kaç güne bir yaparsam ozlemesi lazım.princ pilavı yiyor çok az oda hergun veremiyorum ya hocam bu çocuk aç yaşıyor ben napayım lütfen yardım edin bana
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutune devam, inek sutunu SOGUK verin.
Bu isler, Prematurelerde biraz ZORDUR!
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sanki; "konak" basliyor.. Biraz takip edin.
|
|
![]() |
|
Hayir hocam ben konak olmadığına eminim bu sivilce gibi ucu yeşil iltihaplı bir görüntüye sahipti sonra bu şekli aldı. Kabuk var kıl dönmesi gibi bir şey olabilir mı. Ya da kötü bir şey değildir değil mı ben tedirginim bu konuda geçmedikçe
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. O yuzden, konaklara tavsiye ettigim gibi; "kaziyin" demedim.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu farkli. Sinek isirigi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|