|
Dış sıkma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
saliç
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dış sıkmaGönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 00:01 |
|
kadir hocam merhaba,oğlum 2 yaş 1 aylik yaklasik 1- 2 ay once sadece sinirlendiginde tek tarafli olarak sag taraftaki ust kopek disini alttaki bir dise surterek inanilmaz bir gicirdatma sesi ciakrtiyor birbirine vuruyor sanki dislerini nasil desem yaglanmamis kapinin cikardigi sesi cikartiyor dislerinden bu durum iyice canimi sıkmaya bsladi,evde kavga eden aile degiliz bu cocuk ne yasiyorda boyle yapiyor. ornegin istedigi olmadiginda veya kendi kendine oyun oynarken arabasinin kapisini acamadiginda vs hep ayni davranisi yapiyor. Bazen oluyor sinirden gozumun icine baka baka o haeketi yapiyor. Kucucuk haliyle nasil boyle sinirli oluyor bu cocuk. kendimde gordugum tek hata bazen ofkeme yenik dusup onunla inatlasip sesimi yukseltmem ama artik oyle de ypmiyorum oyunlar oynuyorum huyuna gidiyorum ama cocugun uzerinde bir sinir varki gitmiyor. Korkuyorum hocam dislerine zarar vericek diye.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 03:27 |
|
Bir Cocuk Psikiyatristi ile gorusun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|