|
Kasıkta lenf şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2020 Saat 20:53 |
Merhaba Kadir bey. Geçen gün kontrast madde alerjisi için yazmıştım size. 100 ml kodaq 300 mg verilmiş ve yan etki olarak vücudum kızarmıştı. Bugün 6. gün ve hala karın ve üst bacak bölgemde hafif kızarıklık var. Allerseti bugün bitirdim. Dün sabah kasıklarımda lenf düğümleri vardı bir sürü. Bugün sanki hafif büyümüş gibi geldiler. Dışardan bakınca epey belli oluyorlar. Ağrısızlar. Alt karnımda hafif ağrı oluyor. İdrara sıkışmış hissediyorum ama idrar çıkışı çok olmuyor. Bugün idrar tahlili yaptırmıştım. Normal dışı çıkan değerler; dansite 1014, eritrosit mikroskobi 6, lökosit mikroskobi 6, lökosit +1 pozitif. Siz nitrit negatifse iye yoktur diyorsunuz, nitrit negatif. Bu durum da ilaca alerjik bir tepki olabilir mi? Ben dün sabah farkettim ama belki de yavaş yavaş büyüdüler, bilemiyorum. Google’a baksam kesin kanser çıkar, size sormak istedim o yüzden. =)
Arkadaşımın annesinde de bu ilaca alerji oluşmuş ve iki haftayı bulmuş tamamen geçmesi. Herhangi bir test yaptırmalı mıyım? Sinirlerimi bozuyor artık.
Düzenleyen iparkatre - 17 Kas 2020 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119043 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin. Hepsi kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|