| 

Ateş kusma ishal karın agrisi | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

Nacves  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Ateş  kusma ishal  karın agrisiGönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 01:24  | 

| 

Değerli hocam 3 gün önce  5 yaşındaki oğlumun ateşi çıktı 38.5civariydi    3 kez kustu  bu arada gazi vardı Ateş kusma bitti ve karın agrisina ishal eşlik etti.  Önceki yazılarınızda ishale müdahale etmemek gerektitini okudum ama karın ağrısı çok fazla oluyor ardından ishal geliyor su gibi ayakları da buz gibi  hocam bu korona vakti hastaneye götürmek istemiyorum. Beklemelimiyim. Bebeklikte rotavirus aşısı olmuştu. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam 

Düzenleyen Nacves - 17 Şub 2021 Saat 02:00  | 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(1)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 03:22 | 

| 

Rotavirus ve benzeri virutik ishallerde, kusma ve ishal beraber olur.  

Bakteriel ishallerde ise; once kusma olur, kusma gecer ishal baslar. SAKIN ilac/antibiyotik kullanmayin. 
    | 
 |
![]()  | 
 |

Nacves  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 04:14 | 

| 

Tamam hocam çok sağolun  ama  bir karın ağrısı başlıyor  sonra ishal çocuk ağlıyor bu karin ağrısı normal mi.  Çünkü  cevremden 3 gün oldu doktora götür sözlerini duyuyorum ve korkuyorum . Hocam değerli vaktinizi ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

| 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(1)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 18:55 | 

| 

SAKIN HA!!!Gidenlerin tamami gereksiz yere uzun surede ve daha agir bir sekilde iyilesirler. Hasta ailesi de 

sanki iyi bir HALT ETMISLER gibi mutlu olurlar.  Kusma olmadan, sadece ishal ile su kaybi OLMAZ! Turk doktorlara inanmayin. 
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2021 Saat 18:56  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
|       

Tweet   	
    | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

|