|
Ağrı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AğrıGönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 22:23 |
|
İyi günler hocam,
4 yaşında oğlum, çarşamba günü açık hava tarlada dolandı baya. Çok gezdi. Akşam banyo yaptı uyudu sabah bacaklarım ağrıyor diyerek uyandı. Yoruldu diye düşündük ama ilerleyen saatlerde ayakları üzerine de basamayınca doktora gittik. Doktor fiziksel muayene yapmadı serum novalgin verdi. Tahlil istedi. Serumdan sonra baya iyiydi. Eve geldik. Akşam uyudu sabah yine ağrıyor diyor, bacaklarının iç kısmını gösteriyor. Gözle görülür kızarıklık, şişlik, morarma yok. Ateşi de yok şimdilik. Büyük ve küçük çişini rahat yapıyor. Bugün öğlen yine ağrısı çoktu, küvette banyo yaptır, dolven verdim koştu oynadı. Şimdi akşam vakti tekrar başladı ağrısı. Çok acıyor diye bacak arasını gösteriyor, uyuyamıyor ağlamaktan, dizlerini büküyor açmıyor, Ağrıyan yerini göster deyince bez bölgesinde iç kısmı gösteriyor, tam tarif edemiyor olabilir, ben dokunarak anlamaya çalıştım, kasıklara yakın iç bacak kısmı ağrıyor gibi, ağrı bacakta sağ kasığının orda gibi anladım ama sizce ne olabilir hocam, atladığımız bir şey var mı? ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 21 May 2021 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2021 Saat 02:34 |
|
Tipik Turk doktor sahtekarligi.. Sirf sizin gozunuzu boyamak icin, Novalgini damardan veriyor ve adele
agrisini kesiyor..Novalgin etkisi gecince de agri tekrar basliyor. 1- Istirahat etsin. 2- Agriyan bolgelere; Voltaren jel, gunde:2x1 surun. 3- Assagilik sahtekar!!! Bir de Rontgen cektirip, bir suru tahlil yaptirmis.. Tamamen "hamligina" bagli adele agrilari. Bu da, Turk doktorlarinin bilgi seviyelerini cok guzel gosteriyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 May 2021 Saat 02:37 |
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2021 Saat 19:03 |
|
İyi günler hocam, yukardaki mesajları Mayıs'ta atmıştım. O süreci sayenizde atlatmıştık. Bugün oğlum bisiklete binmşti, bisikletten iki kere düşmüş. Mayıs ayındaki gibi aynı yerin ağrıdığını söylüyor şimdi.
Sağ bacağında kasık yeri ağrıyor. Yürürken ağrıdığını söylüyor. Hocam ne oluyor da o bölgede ağrı yapıyor, neye dikkat edelim? Mail adresinize eski videoyu ekledim. Aynı yer ağrıyor
Düzenleyen antipc - 04 Ara 2021 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2021 Saat 19:32 |
|
Zorlama sonucu olan agrilar! Voltaren jel, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|