|
İleri yaş meme ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 10:12 |
İyi günler hocam. alanınız değil kusura bakmayın hocam.34 yaşında bayanım. 2 çocuk sahibiyim.ilk kızımı 18 ay emzirdim.emzirrirken 2.gebeliğim oldu .emzirmeyi bıraktım. Oğlumu 24 ay etkin emzirdim. Sütüm çoktu sürekli sağıyordum, oğlum şuan 4 yaşında. Emzirmeyi bırakalı 2 yıl oldu. Emzirirken herhangi bir sıkıntım olmadı. Bıraktığımda da çok süt vardı boşaltmıştım bir sure.Yakın zamanda göğüste ağrı hissedince kendim muayene yaptım sertlik fark ettim, hafiften ağrı olunca genel cerrahi ye muayene oldum.ultrasyon istedi.radyoloji doktoru süt kanalların genişlemiş ve çökelek tarzı birikimler var dedi.dr a sonucu gösterdim 2 ilaç yazdı Kötü bişey değil dedi.pek açıklama yapmadı. Netten okuduğum kadarıyla tedavisi yokmuş.emzirme bırakmayı mi yanlış yaptım hocam bilemedim. Oradaki biriken çökelek tarzı yapılar dağılmaz mi hocam.cok rahatsız etmiyorlar ama tedavisi olmaması kafam karıştı. Bu durum ilerler mi.yapmam gereken bişey var mıdır ya da hocam? Düzenleyen antipc - 22 Haz 2021 Saat 10:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agnucaston, düzensiz adetlerde kullanılan bir ilaç, size faydalı olurmu bilemem.
Sıcak kompres yapın ve Etol tablet agrı olunca kullanın. Zamanla düzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|