|
Denizde geniz akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 08:16 |
Sayın Hocam kızım 10 yaşında denizdeyız malum sudan çıkmıyor. 2 gündür cok fazla su gibi geniz akıntısı var burnuda akıyor ama genelde yutuyor yutkunurken biraz boğazında batma olduğunu söyledi ateş yok dili temiz badencigine ışıkla baktim temiz tuzlu gargara yaptim bugun tantum verde sorey alacağım yarin dönüyoruz benim yapmam gereken var mi danismak istedim. Hapsuruyor sesi degisti kisacasi grip gibi simdilik öksürük yok bugun denize girmesin yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Hurmetkerimle.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denize girerek, daha kısa zamanda iyileşir.
|
|
![]() |
|
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Teşekkür ederim hocam hemen tantum aldim burnu su gibi akıyor arada yesil renge dönüştüğünü de oluyor bugun de o zaman denize girsin benim korkum boğazım yutkunurken batıyor demesiydi fakat bademciklerde görünurde birsey yok genelde burda çocuklarda aynı şikayetler var çoğu aile doktora götürmüs bizde sizden destek aliyoruz cok sagolun hocam .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denizden veya havadan olmuyor... Veletler birbirlerine bulaştırıyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|