|
Bıngıldak açıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsrabsra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2021 Saat 19:35 |
Merabalar hocam kızım bebekken laringomalazi teşhisi konmuştu ve emeklemedi size o zamanda yazmıştım kızıma samsunda prof dr şükrü küçükhödük hafif hipotoni demişti evet bazı kaba motolarını geç yaptı ama yürümesini vs 13 14 aylıkken yaptı şuan bizim sorunumuz bıngıldağımızın hala kapanmamış olması 24 aylık olduk doğdugunda 4*4 dü şuanda 1 paramktan büyük diyebiliriz hocam ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey!! Bir sey yapmaniz da GEREKMIYOR!
Sadece; Pyknodysostosis yonunden incelenmesi iyi olur. Ilaveten, beraberinde: Parmaklarda kisalik, Alt cene acisinda duzlesme, dislerde gecikme ve duzensizlik, Osteoskleroz (kemik dokusu bozukluklari) olur. Sukru beye benden selam soyleyin, bu yonden bir baksin.
|
|
![]() |
|
Bsrabsra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu dediklerinizi araştırdım birazda olsa nette yazanlar kadar kızımın parmakları normal gibi duruyor dişleride çoğu zamanında çıktı ve hepsi çok güzel ayrıklık va bozukluk yok yani bunlar benim gözlemlediklerim siz der demez daha dikkatli baktım hocam eğer bu dedikleriniz varsa kızımda hocam kızımı neler bekliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde takviye olarak vitamin balık yağı vs olarak neler önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE; Dr. Sukru bey ile bir gorusun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|