|
Gözde çapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 09:34 |
Merhaba hocam bir yaşındaki oğlum grip oldu oki gündür sol gözü sis ve sarı sarı çapak akıyor resmen gözünün içine kırmızı ne yapmalıyım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased goz damlasi,5 gun, gunde:4x1 her iki goze, sirt ustu yatar durumda ve gozleri kapali iken, pinarlarina
damlatin. Sakin parmaklariniz ile ayirmaya calismayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2021 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba bir yaşındaki oğlum şuan hem gözlerde çapak ve şişme var söylediğiniz damlayı aldım bugün başladım kullanmaya ayni zamanda da grip oğlum Eylül ayindan beri her ay grip olup sonrada kulağa vuruyor en son iğne oluyor ona rağmen iltihap tamamen geçmedi hic en son bide bronsiolit geçirdi ve hava kullandık size yazmıştım hiriltisi devam ediyor diye havaları bıraktıktan sonra iki gün iyiydi ama iki gündür gene grip oldu burnu akıyor arada öksürük oluyor korkuyorum gene kulaklarına vurur diye illiadini damlayı geçen hafta beş gün kullanmıştım pazar gününden beri de izotonik suyla temizliyorum burnunu sık sık başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun hocam daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum oğluma hastalığıda birinci sınıfa giden abisinden kapıyor birinci sınıfa giden oğlumun Eylül ayindan beri öksürüğü ve burun akıntısı geçmiyor sizin yazılarınızda iki seneye kadar bunların normal olduğunu anladım Bir nebzede olsa rahatladım ama bir yaşındaki oğluma çok üzülüyorum acaba baktrim antibiyotik kullansak kulaktaki sıvı bitermi başka bir yazınızda tekrarlayan durumlarda baktrim Önerdiginizi okudum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, Turk doktorlara inanmayin..
SAKIN kulak agrisi oldugunda; Antibiyotik kullanmayin. Yazarlar kismindaki: "Kulaginda sivi var! Sahtekarligi" makalemi yazarlar kismindan okuyun. Iliadin gereken durumda, mutlaka AGRI olur. Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 95768 Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri Teşekkürler (0) Teşekkürler(0) Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı Yanıt YazCevaplaMesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2021 Saat 18:56 - IP: 68.3.225.23 IP Bilgiler "Sahtekarligin 3 Safhasini" da yasamissiniz. Keske yazilarimi okumus olsa idiniz.. Yapilanlarin tamami SAHTEKARLIKTIR! 1- Antibiyotik gereken durumda; Ates+Agizda pis koku+Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi olur. Bunlardan teki bile yoksa, Viral (Gripal) enfeksiyondur. 2- Kres/okul ILK DEFA baslayan her cocugun ilk 2 senesi cok sik hastaliklarla gecer. Normaldir!! 10 seneden beri her okul baslama donemlerinde bu sualler siklikla sorulur!!! 3- Allerjiler; oksuruk ile baslamazlar!! Oksuruklu hastaliklar tablosunu inceleyin. 4- Allerji doktorlari gereksin veya gerekmesin, kendilerine gelen her cocuktan; Allerji Testlerini isterler ve ne tesaduf, hepsi de arizali cikar... (Yerseniz) 5- Bu yasta; her cocukta Bademcikler ve Geniz eti BUYUR. Bunlar birer Lenf bezidirler, gereksiz "et parcasi" degil!! Ilk 1 senenin sonunda, anneden bebege gecen antikorlar bittigi icin, cocuklarin bu yastan sonra hastaliklari gecirerek kendi antikorlarini imal etmeleri gerekir. (Bagisiklikla ilgili makaleyi okuyun).. 6- Bademcikler ve Geniz eti icin ASLA AMELIYAT GEREKMEZ. 35 sene ozelde calistim, hicbir hastami bu sebeple ameliyata gondermedim. 7- Kulakta sivi oldugunda, cocukta siddetli kulak agrilari olur, cocuk yeri-gogu yikar. HEMEN; Verilen butun ilaclari KESIN!! Kulak agrisi oluyorsa, sadece Iliadin DAMLA kullanin.. 5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki BURUN deliklerne damlatin.. Her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Gittiginiz KBB doktoru, tam bir SAHTEKAR! Bunlarin soylenecegini senelerdir anlatiyorum.. Hicbir ise yaramayan; ilac ve antibiyotiklerle, aileleri biktirip, boyle sarlatan ameliyatlari yapiyorlar. " ben çok endişeliyim eğer tedavi edilmezse kulak zarında çökme ya da yırtılma olur kalıcı hasar bırakır" Sevsinlar, bu cok musvik, 'hastasini cok dusunen' doktorcugu!! 1- Orta Kulak Iltihabi; "iltihap" DEGILDIR!! Mekanik bir olaydir. Gripler sonucu olusan ODEMIN, Oztaki borusunun kapanmasi ile olusur. Iliadin damla ile bu odem cozulunce, hadise kendiliginden iyilesir.. 2- Orta Kulak boslugundaki sivi, hayat boyu salgilanan bir sividir! Pust bunu soylemiyor, "sivi var" diyor. " geniz eti alınacak bademcikler törpülenecek iki kulağada tüp takılacak dedi " Zaten yapilan butun bu sahtekarliklar, bu ameliyatlari yapabilmek icindir. Pustlar bu yuzden de, Iliadi'e dusmanlar! Iliadin'in Kortizon oldugunu soyleyebilen assagilik dolandiricilar bile var. "Sivi birikmesi" IC KULAKTA degil, "Orta Kulakta" olur! Ic kulak, apayri bir yapiya sahiptir. Sizi resmen dolandirmislar. 1- Orta kulakta DAIMA bir sivi vardir ve o boslugun nemli kalmasini saglamaya yarar. 2- Bu sivi, Orta Kulak boslugunun duvarlarindan devamli olarak salgilanan "goz yasi" yapisinda bir sividir. 3- Bu sivinin fazlasi; Oztaki boslugundan, bogaza akar ve yutulur. 4- DAIMA Griplerde olusan bu odem, Oztaki borusunu kapatinca, sivi akamaz, icerde birikir ve kulak zarina baski yaparak AGRI yapar. 5- SADECE: Iliadin damla ile bu odemin cozulmesi ile her sey duzelir. ASLA Antibiyotikler ve diger supruntu ilaclara gerek yoktur. Turkiye'deki SAHTEKAR doktorlarin hastalara verdikleri boyle Kortizonlu ve diger hicbir ise yaramayan ilaclar, sadece gecici bir "Sahte iyilik hali" yaratir ama, hastalik DAIMA tekrarlar. Butun gaye, sizi bu sekilde ilaclara bogarak, biktirmak ve Ameliyatlara razi olur hale getirmek icindir. SAKIN bu assagilik doktorlarin tuzaklarina dusmeyin. Verilen ilaclarin hicbiri ile cocugunuz duzelemez.. Ameliyatlar da cozum degillerdir. Bir daha SAKIN bu pustlara gitmeyin. Kulak agrisi olusa, sadece Iliadin DAMLA kullanin.. 5gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine, yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Tekrarlayan ve ates ile beraber olanlarda ilaveten, Bactrim surup (20 kiloya kadar) gunde:2x1 olcek,5gun verin. Damla bulamazsaniz, Spreyini,baska bir damlalikli siseye bosaltarak kullanin. Eski cevaplari okuyun. Bu sahtekarligin ne kadar yaygin uygulandigini goreceksiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2021 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
Merhaba hocam bu sefer eşim için soruyorum eşim 36 yaşında 2017 de kalp krizi geçirdi yaklaşık 4 5 senedir ilaç kullanıyor kontrollerine gidiyor ilaca devam ettiriyorlar asil sorum eşimin bir hafta on gündür vücudunun değişik yerlerinde çıkan sert kesintili şişlikler oluşuyor kafasında da cikti kayboldu siskikler bir iki gün kalıp kayboluyorlar ağrı yok sadece kaşınıyorlar bunlar ne olabilir hocam hangi bölüme gitmeli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yasadigina sukretsin!! Bu yasta "Kalp krizi" cogunlukla goturur.
Ilaclarini muntazaman ve hayat boyu alacak. Gerekirse, "Stent" takilsin. Sislikleri bir Cildiye doktoru gorsun. Veya "yakin plan" resim gonderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2022 Saat 21:52 |
|
![]() |
|
Evet hocam bu yaşta pek kurtulan yokmuş çok şükür atlatti kontrollerine düzenli gidiyor eşim uzun yol şoförü evde yok şuan resim çekip atarım mutlaka çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|