|
dvit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 23:08 |
hocam merhabalar 14 yaş kızıma yıllardır tahlil yaptırmıyorduk 2 senedir de güneş görmedik pek. dvit seviyesi 13,5 çıktı 2 seneden beri de el parmakları çok düzgünken eğrilmeye başladı (benim ve babamın parmakları da öyledir ırsi bir durum mu bilmiyorum) merdiven inerken ve yokuş inerken diz ağrıları oluyor bir ara yoğundu şimdi daha az. geçen sene ilkbaharda 1 ampul verdiğimi hatırlıyorum onun haricinde kullanmadık nasıl yapalım hocam şu anda? |
|
![]() |
|
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Clinodactyly" Zararsiz bir durum. Bir sey yapilmasi gerekmez.
Dvit3 ampul, bu ay 1 tane, Subat'ta, gene 1 ampul icirin, Mayis ayinda olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Hocam ocak ayında dvit ölçtürdüğümüzde 13.5 çıkmıştı. Ocak ve şubatta birer ampul içsin mayısta tekrar ölçtürün demiştiniz. Şimdi D vitamini 38 çıktı ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar icirin, yazin bol gunes gorsun, Ekim ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
Gunes gorme imkani olmayacaksa, Temmuz ayinda tekar 1 ampul Dvit3 icirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Hocam merhaba; 14 yaşındaki kızımın dvit seviyesi mayıs ayında 37 çıkmıştı tekrar içirin demiştiniz.
Mayıs ve temmuz ayların birer ampul içti şuan 44 çıkmış. Tekrar kullanalım mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanın.. 1 ay ara toplam 2 ampul içirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
peki hocam sonrasında tekrar tahlil yaptıralım mı?
Bir de hocam kızım 14 yaşında, aso değeri 387 çıkmıştı, bir mailinizde ''30 yaşından küçük ise, Deposilin 6-3-3 iğnesinden 3 ay ,her ay 1 tane vurdurun.'' yazmıştınız buna gerek var mıdır? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|