Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen öksürük  kroniklesip astima cevirirmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen öksürük kroniklesip astima cevirirmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen öksürük kroniklesip astima cevirirmi
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 00:46
Merhaba hocam 6.5 yaşındaki oğlumun birinci sınıfa başladığından  beri geçmeyen öksürük ve burun akıntısı olduğunu yazmıştım size bu geçmeyen öksürük  kroniesip astima cevirirmi Eylül ayindan beri geçmedi  hic bide 9 yaşında kızım var oda küçükken  4 5 yaşına  kadar çok sık hastalaniyordu  her doktora gittiğimizde  rinit ilacı alerji ilacı astim ilaçları antibiyotik  veriyorlardi  tabi oglumada veriyorlardi  bense bilincsizce  hep kullandım sizin yazilarinizi  çok geç gördüm hocam kusura bakmayın şimdi daha önce bubkadar çok kullandigimiz  ilaçlarin  kalici bir zararı olmusmudur çocuklarıma  çok korkuyorum  kızım iki senedir iyi maşallah hasta olsa bile ilaçsız bir şekilde  atlatiyor  ama oğlum birinci sınıfa basladigindan  beri iyi olmuyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 04:02
HICBIR oksuruk, kroniklesip de Astim'a CEVIREMEZ.. Tipik bir Turk doktor sahtekarligidir. Sizleri bu sekilde
 korkuturlar. Bu sayede, her oksurene, astim tedavisi verebiyorlar. Sakin boyle assagilik doktorlara kanmayin. 
Ne ilac kullandiginizi bilmiyorum, ama zarar verse, kalbe degil Karacigere zarar verebilirdi.
Ben hakaretler ederek mani olana kadar Turkiye'de yaygin olarak uygulanan bir sahtekarlik vardi . Cocuklar;
Aferin (160mg Parasetamol vardir)
Peditus(120 mg Parasetamol vardir.)
Calpol(120mg Parasetamol vardir)  
Ucunu birden ayni anda verip, cocuklarin, hatta bebeklerin Karacigerlerini zehirliyorardi.
Bu assagilik sahtekarlik yuzunden kac cocuk vefat etti, kac cocuk Karaciger yetmezliginden ameliyat oldu
 belli degil. Saglik bakanligi sessizce ustunu orttu! 
Cocugunuzun, okula basladigi andan itibaren, ilk 2 senesi (kisi) bu sekilde gececek. 

Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 10:18
Cevabiniz  için çok teşekkür ederim hocam  genelde astim ilacı  verdiler hep alerjik rinit için burun spreyleri cigneme hapi veya toz bide antibiyotik  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 18:26
Yeminli olduklari icin; ASLA Grip teshis etmezler. Bu sahtekarlara kanmayin. 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 19:21
Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.