|
Geçmeyen öksürük kroniklesip astima cevirirmi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen öksürük kroniklesip astima cevirirmiGönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 00:46 |
|
Merhaba hocam 6.5 yaşındaki oğlumun birinci sınıfa başladığından beri geçmeyen öksürük ve burun akıntısı olduğunu yazmıştım size bu geçmeyen öksürük kroniesip astima cevirirmi Eylül ayindan beri geçmedi hic bide 9 yaşında kızım var oda küçükken 4 5 yaşına kadar çok sık hastalaniyordu her doktora gittiğimizde rinit ilacı alerji ilacı astim ilaçları antibiyotik veriyorlardi tabi oglumada veriyorlardi bense bilincsizce hep kullandım sizin yazilarinizi çok geç gördüm hocam kusura bakmayın şimdi daha önce bubkadar çok kullandigimiz ilaçlarin kalici bir zararı olmusmudur çocuklarıma çok korkuyorum kızım iki senedir iyi maşallah hasta olsa bile ilaçsız bir şekilde atlatiyor ama oğlum birinci sınıfa basladigindan beri iyi olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 04:02 |
|
HICBIR oksuruk, kroniklesip de Astim'a CEVIREMEZ.. Tipik bir Turk doktor sahtekarligidir. Sizleri bu sekilde
korkuturlar. Bu sayede, her oksurene, astim tedavisi verebiyorlar. Sakin boyle assagilik doktorlara kanmayin. Ne ilac kullandiginizi bilmiyorum, ama zarar verse, kalbe degil Karacigere zarar verebilirdi. Ben hakaretler ederek mani olana kadar Turkiye'de yaygin olarak uygulanan bir sahtekarlik vardi . Cocuklar; Aferin (160mg Parasetamol vardir) Peditus(120 mg Parasetamol vardir.) Calpol(120mg Parasetamol vardir) Ucunu birden ayni anda verip, cocuklarin, hatta bebeklerin Karacigerlerini zehirliyorardi. Bu assagilik sahtekarlik yuzunden kac cocuk vefat etti, kac cocuk Karaciger yetmezliginden ameliyat oldu belli degil. Saglik bakanligi sessizce ustunu orttu! Cocugunuzun, okula basladigi andan itibaren, ilk 2 senesi (kisi) bu sekilde gececek. |
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 10:18 |
|
Cevabiniz için çok teşekkür ederim hocam genelde astim ilacı verdiler hep alerjik rinit için burun spreyleri cigneme hapi veya toz bide antibiyotik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 18:26 |
|
Yeminli olduklari icin; ASLA Grip teshis etmezler. Bu sahtekarlara kanmayin.
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 19:21 |
|
Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|