|
Ergenlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ddm13 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2022 Saat 15:50 |
Merhabalar hocam,
Eminim çok konuşulmustur ama ben bulamadım belkide. Dun kızımın sag göğsünde tomurcuklanma olduğunu farkettim. Sol taraf hala normal.Kendisi daha once farketmis korkmus bana soylememis. Bastirmis duzelsin diye. Ellememesini ve normal oldugunu soyledim. Internette okudugum da memenin tomurcuklanmasi ilk belirti olarak kabul ediliyor ve genel olarak 2-2,5 sene sonra ilk reglin baslayacagi yaziyor. 1 aya kadar dumduzdu memeleri. Son 1-2 ay pek evde degildik ve cok sik jambon sosis vs sandvic yapmak zorunda kaldik disarida. Eger yemezse bu tip seyler meme de gerileme olur mu? Bir de iki tip erken ergenlikten bahsetmissiniz makalede. Bu tip hangi ergenlige giriyor acaba? Kizim 2013 ocak dogumlu yani tam 9 oldu bu ay. 142 cm 35kg Tesekkur ederim. Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri ile alakasi yok, dedikodulara bos verin. Bunlar tamamen soya cekim durumlardir.
SAKIN karismayin. Sizin durumunuz, "Erken ergenlik" DEGIL.. Sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
ddm13 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler hocam. bu durumda 2 sene icinde adet gorecegini mi ongorursunuz? yada diger memenin 6 aya kadar tomurcuklanmasi da kesin mi yoksa boyle kalmasi da mumkun mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ergenlik ile ilgili makalelerimi Yazarlar kismidan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|