|
Ev tozu akarları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gulcantrn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gulcantrn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ev tozu akarlarıGönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 00:16 |
|
Oğlum 5 yaşına girdi sizi çok geç buldum, geniz eti bademcik ameliyatı oldu çok üzgünüm ve pişmanım zamanı geri alabilsem, devam eden şikayetler sonucu şimdi alerji teşhisiyle boğuşuyoruz levmont çiğ. tableti için rapor çıkardı alerji doktoru ilaca mahkum edilip sonuç alamamaktan yoruldum, kan testi şu şekilde
D2. D Farinae 18.5 çok yüksek D1. D Pteronyssinus 28.7 çok yüksek Uzun zamandır böyle yüksek sonuç görmedik diye korkuttular, evde halı perde hepsini kaldırdım ,tableti 6 aydır kullanıyor,hala öksürük geniz akıntısı yaşayabiliyoruz, anasınıfında halı var oradan da çocuğu almayı düşünüyorum çaresiz kaldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 03:45 |
|
BU sahtekar doktorlara gittiginiz surece, daha cok ugrasirsiniz.
Ne yani? sizin cocuk 5 seneden beri hic mi Grip gecirmedi?? Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, zaten epey bir dolandirilmissiniz!
|
|
![]() |
|
Gulcantrn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gulcantrn
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 10:32 |
|
Öksürük tavsiyelerinizi uygulamaya başladık hocam, bu sonuçlara göre gerçekten büyük bir sorun yok değilmi? Özel hastanede aynı devlette, ya zespira levmont, üzerine geçmezse nebulde ventolin cortair verin diyorlar. Allerjik astım diyorlar bu sonuca ama bizim nefes problemimiz yok, herşey normal klasik öksürük ve grip diyebilir miyiz çocuğu rahat bırakmak istiyorum artık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 18:33 |
|
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi OKUYUN.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|