|
Colyak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2022 Saat 22:11 |
https://www.hizliresim.com/revj9v5
Merhaba hocam bir yakınımizin 8 yaşındaki oğlu icin colyak teşhisi koymuşlar sonuçlara göre şikayeti sadece sürekli kabızlık ve karın ağrısı gelişiminde hiç sıkıntı yok çocuğu sürekli glutensiz besliyorlar aile çok üzgün yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz için teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 30 Nis 2022 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coliak ile uyumlu degil, baska bir laboratuvarda, "Gaitada parazit tayini" baktirip, bana yazin,
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/aazeo2k
Öncelikle Bayramınız kutlu olsun nice mutlu bayramlar dilerim hocam istediğiniz tahlili yaptırdık birde hocam annesi referans değerleri neden anormal diyor arada çok uçurum fark var acaba yetişkin için olan referans değerler olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi tahlilin "Referans degerlerini" soruyor?
|
|
![]() |
|
Hocam yukarıda gonderdiklerim https://www.hizliresim.com/revj9v5 mesela bu biyopsi sonucu devlet hastanesinde yapılmış sonuçta colyakdir sonucu verilmis
Düzenleyen turnam - 03 May 2022 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su anda, cocukta bir sikayet varmi??
Cocuk iyi ise, Coliak degildir.
|
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayın sizi son olarak rahatsız ediyorum çok üzülüyorum çocuğun durumu için şimdi sizin eski maillere baktım biyopsi sonucunda colyak tanısı konulmussa öyledir diyorsunuz çocuğun biyopsi tahlilinde colyak tanısı konulmuş ama çocuğun arada bir karın ağrısı ve kabizliktan başka şikayeti ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Coliak olsa, BARIZ gelisme geriligi olur.
Turkiye'de saglik konusunda, artik hicbir seye inanmiyorum. Diyet yaptiklarinda, duzelme olmusmu??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|