|
Grip mıde bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2022 Saat 17:51 |
Kadır bey merhaba, gecen hafta pazartesi önce eşimde ates tıtreme bogaz agrıs basladı. Devamında ses kısıklıgı ve oksuruk basladı. Sali gunu aynı belirtıler bende basladı bende dayanılmaz bir vucut agrısı oldu sırtım kollarim bacaklarım cok kotuydum. Carsamba gunude 5 ve 2 yaslarındakı kızlarım ateslendı. Pazar gunune kadar ates vardı oksuruk eslik etti. Buraya kadar hersey normal grıp. Kışın hep böyleydik cok sukur sizın yöntemlerinzle atlatıyorduk. Fakat bu kez cok agır gecırıyıruz. Hocam ben ıkı gındur mide bulantısı yuzunden hıc bsey yiyemiyorum. Kusmak istiyorum ama mide bos oldugu ıcın kusamıyorm. Ikı yasındakı kızm sureklı emiyor. Boyle olunca ıyıce gucsuz kalıyorum. Hocam lutfen yardım edın ne yapmam lazım nasıl gecer bu mide bulantısı uc gunde ıki kılo verdm😟
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metpamid şurup kullanın. Arkadan ishal gelebilir, sakın Antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hıc bır ılac kullanmıyorum kadır bey sadece arada agrım olunca parol alıyorum. Surubu alıp kullanıcam ıns fayda eder mide bulantıma. Cook tesekkur ederım kadır bey Allaha emanet olun 🤗
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|