|
Ter kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2022 Saat 19:29 |
Kadir bey merhaba,kızım 5 yaşında 20 kg. Geçen yıl ve bu yıl yaz aylarında kızımda aşırı terleme ve bu terlemeden dolayı isilik oluyordu. Özellikle yaz mevsimi başlarında oluyor sonra geçiyor ancak bizim sorunumuz terlemesi değil de ter kokusu. Küçücük çocukta o kadar kötü bir ter kokusu oluyor ki size anlatamam. İsilikten dolayı hergün yıkayıp krem sürüyorum buna rağmen sabah uyandığında soğan kokusu gibi ter kokusu oluyor. Hormonal bir problem olabilir mi? Düşüncelerinizi almak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri ile ilgili olabilir. Deodorant kullanın.
|
|
![]() |
|
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Hocam bir arkadaşım hormon testi yaptırmamı söylüyor ısrarla ama o nedir neden yapılır bilmiyorum. Yemeklere zerdeçal,karabiber,kimyon ve çoğunlukla sarımsak vs koyuyorum bunlarla ilgili olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki de onlarla ilgili!! O "arkadaşınız" herhalde Türk doktorlardan iyi bir kazık yedi, psikolojik olarak
herkesin o hatayı yapmasını istiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Kadir bey merhaba,sizi farklı bir konudan dolayı rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kızım dün ateşlendi gece boyu ateşi 39 ve üstü idi. Müdehale etmedik,ağız kokusu vardı burun akıntısı ve öksürük yoktu. Bugün doktora götürdük kan tahlilinde WBC 15,40 - HGB 11,8 - RDW/SD 36,9 - PCT 0,36 - NEUT 10,82 - LYMPH 16,7 - MONO 1,97 çıkmış. Tahlillerde yüksek çıkan değerleri yazdım sadece. Ayrıca boğazı kızarık dedi doktor. İlaç olarak Augmentin 400 ve ateş düşürücü verdi. WBC yüksek olduğu için antibiyotik kullanması gerekiyor dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum sizce gerekli midir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 yaş için Lökosit ÜST sınırı: 15.5 dur.
O keriz doktor, 5 yaş çocuğunun Lökosit değeri ile erişkin Lökosit değerinin aynı olduğunu zannenediyor herhalde! Sakın Antibiyotik vermeyin, gerek yok. Gripal enfeksiyon geçiriyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Hocam bir de kızım 1.5 yaşında havale geçirmişti çok halsiz ve bitkin olmadığı sürece ateş düşürücü vermiyorum bu defa da vermedim ancak doktor çocuğu ateşli gezdirme havale geçmişi varsa yine havale geçirebilir ateş düşürücü ver ateşi çıktıkça dedi. Kızım halsiz ve iştahsız ateşliyken bugün ateş düşürücü verdim ateşi düşünce yemek falan da yedi keyiflendi. Ateş düşürücü vermeye devam edeyim mi? Doktor antibiyotik yanında bir de Rhinfant burun spreyi vermiş kullanayım mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|