|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 22:46 |
Hocam geçen hafta da yazmıştım size ateşli diye
Yaklaşık 1 aydır sürekli hasta ama hiç iyileşme dönemi olmadı. Ateş 2-3 gün ooluyor 2-3 gün olmuyor sonra tekrar oluyor . Ağızda çok pis koku var fakat pas yok. İshal yok. Öksürük çok fazla her gün sabah gözlerde çok yoğun kıvamlı çapak var gözlerini tamamen kapatıyor . Ve ben hicbirsey yapmıyorum bir iki kez limonlu bal verdim başkada birşey yapmadım ateşi çıkarken üzerini örtüyor um bazen terliyor bazen hiç terlemiyor. Hocam böyle 2-3 gün ateş 2-3 gün normal tekrar 2-3 gün ateş tekrar normal neyden kaynaklaniyor. Beden bu kadar uzun sürdü. Eskiden ateş olurdu iki üç gün sonra öksürük vs iyilesirdi şimdi sürekli sil baştan . Yeni bir enfeksiyon mu geçiriyor yoksa atlatamiyor mu anlamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan temasını önleyin. İlaç kullanmayın.
Ayrıca; 38 üstüne ateş diyoruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|