|
Bilirubin hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 14:43 |
Hocam 37 yaşındayım genel tarama için kan verdim referans aralığı dışında çıkan değerleei size danışmak istedim
Bilirubin total 1,76 Aralık 0.2 ile 1.20 mg/dl Bilirubin direkt 0,59 aralik 0 ile 0.5 mg/dl Albümin 50.9 aralik 35 ile 50g/l |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbiri anlamlı farklar değil. Boşverin.
Zaten böyle "Genel taramaları" belki saf birisi oltaya takılır da dolandırırız diye isterler.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam d vitamini seviyesi 22.5 çıktı Şubat ayında bir ampul içmiştim şimdi ne yapmalıyım ne zaman içeyim tekrar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemen 1 tane daha için, Eylül ayında tekrar için ve Kasım ayında D vitamin seviyesi baktırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|