|
covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2022 Saat 21:46 |
Hocam merhaba
Ailecek korona belirtileri gösteriyoruz iki gündür.Özellikle eşim (35 yaş) ve bende (40 yaş) vücut ağrıları çokfazla. Eşim illa diyor hastaneye gidelim test yaptıralım, atom iğne yaptıralım diyor.. Aciller tıklım tıklımmış gitmek istemiyorum. Pozitif çıksa ne olacak? ağrı kesici verip gönderecekler diyorum ama ikna edemiyorum. çocuklar daha iyi gibi. 1. Hangi durumda hastaneye gitmek lazım? 2. Vucut eklem ağrıları için ne önerirsiniz? 3. Aşı Hatırlatma dozunu hastayken yaptırabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Solunum güçlüğü olursa gidin. Yoksa zaten bir tedavi YOK! Verilen ilaçlar palavra.
2- Sıcak kompres iyi gelir. Geçmazse, Novalgin tablet, günde:3 defa 1 veya 2 tablet alın. 3-En az 1 ay geçsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|