|
bilek kırılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 15:55 |
Kadir hocam, oğullarımla ilgili değil sorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben 46 yaşında 63 kilo dayım, tatil için memlekete geldik, temizlik yapıyordum, yerleri paspas yaparken ayağım kaydı yere düştüm, düşerken sol koluma yere tutunmaya çalışırken sırt üstü yere yapıştım. sol bileğim anında şişti,burası küçükbir yer hastanede yok herkesin gittiği kırıkçıya götürdüler beni, bileğimi sıktı sonra tek tek parmaklarımı çekti, sonrada 3 tane karonu dirseğime kadar sarıp üzerini sıkıca sardı, ara ara çağırdı gidip baktı,her gittiğimizde iyi dedi, ama benim sol bileğim sürekli ağrıyor, bu ağrı normalmi, birde bugün gittik 13.gündü bugün avuç içim morarmışd,daha önce morluk yoktu bugün morluk oluşmuş, eve dönene kadar bu kırıkçıyla idare etmeye çalışıyorum ama içimde hiç rahat değil, kolumdaki bu ağrı,bugün gördüğümüz morluk normalmi, parmaklarımıhareket ettirebiliyorum elim sargıda ama hergün tümparmaklarımı tek tek hareket yaptırıyorum. bu durum anormal ise tatili erken bitirip döneceğiz hocam. Cevap verebilirseniz çok sevinirim hocam, yıllardır size hergün duacıyım, rabbim hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun,up uzun ömürler versin hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Röntgen çekilmesi şart.
Colles kırığı varsa, mutlaka hem de bu işlerden anlayan bir Ortopedist'in alçıya alması şarttır.
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://resimyukle.io/g/W7iLMNjagB
Bu resimler acile gittiğimde çekildi hocam, dediğini şekildemi kırılmış acaba Düzenleyen selamet - 01 Ağu 2022 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
https://resimyukle.io/g/vaxI04baj3
Buda alçıya alındıktan sonra çekilen film. Alçıdayken bilekayma olabilir dedi 2gün sonra tekrar röntgen istedi. Verçekten kırık oturduktan sonra kayarmı hocam. 2gün sonra tekrar röntgen çektirmelimiyim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hep "yan" çekilmişler var. Ön-arka çekilmiş varsa esas onları gönderin.
|
|
![]() |
|
Düzenleyen selamet - 01 Ağu 2022 Saat 22:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapılanlar tam bir saçmalık ve soytarılık!
El bileği kırıklarında böyle bir uygulama yok! Ayrıca da tam tersi, Bu bölge kırık/kaymalarda adeleler zayıf OLDUĞUNDAN KAYMA OLMAZ!! Başka bir yere gidin, bu soytarılarla bir iş olmayacak. |
|
![]() |
|
Kadir hocam burası yaşadığım yerdeki araştırma ve üniversite hastanesi, 2 tane özel hastane var ama çok küçük poliklinik tarzındalar. yani gideceğim başka bir hastane yok. salı günü gittim doktora pazar günü acilde çekilen filmlere baktı, bu kırık 2 günlük kırık değil dedi evet dedim,14 gün önce kırılmışdı dedim. doktora gittinmi dedi bende yok gidemedim daha yeni geldim dedim, tekrar rönten istemedi 15 gün sonra tekrar kontrole gelmemi istedi.BU 15 gün içinde yapmam gereken birşey var hocam?
-Bugün alçıya alınalı 4 gün oldu ama bileğimin kırılması 18 gün oldu, bileğimdeki ağrı hiç geçmiyor hocam, bu ağrının olması normalmi, sürekli ağrı kesici içmekde istemiyorum. bundan sonraki süreçde ne yapmalıyım hocam?
-iyiki varsınız hocam, iyiki bizlere yardımcı oluyorsunuz,Rabbim hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu çok uzun ömürler versin size. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|