Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İştahsız kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İştahsız kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İştahsız kusma
    Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2022 Saat 23:47
Merhaba kadir bey kızım 40günlük doğum kilosu 2900 45 cnt 1 aylık kilosu 3500 52 cnt di.  Üç gün önce emmesi düştüğü için mama destegi yaptım g0nde 2 kere mama verdim iki gündür ağzının içi dişeti damakları sarı yemesi çok azaldı mamayı bile 60 ml zor içiyor bol kusuyor fazla çıkıyor tazikli dısa tasan kaka var gazlı sesli bir kaka ve asırı gazdan kırmızı top gibi oldu doktora götürelim i burnu akıyor bir haftadır günlük banyo ile açıyoruz. Ateş hiç olmadı alttan çok pırtlıyor gazını s0rekli alıyorum gekliyor ama bitmiyor gazı bizi korkutan iştahsızlık ve kusma  kusması süt olarak geliyor ypgurt degil

Düzenleyen yagmurb - 21 Ağu 2022 Saat 23:50
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 08:38
"cnt" NE??? 
Aldığı kilo gayet iyi. Memede kalış süresi her geçen gün daha da kısalır ve 2-3 dakikaya iner. Bu sizi  sakın
aldatmasın. 
Siz kakasına bakın. Aç kalıyorsa; sert ve top-top kakalar yapar.
Yetrli besleniyorsa; altın sarısı renkte, hardal kıvamında kakalar yapar.
Aşırı beslenirse, sarı renk, yeşil renge döner. 
İlk sayfadaki "Yeni Doğan Bebek Özellikleri" makalemi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.