Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uçak yolculuğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uçak yolculuğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 363
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uçak yolculuğu
    Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2022 Saat 05:38
Merhabalar hocam 
Son birkaç haftadır hergün yakınımdan bir kişinin covit olduğunu duyuyorum. Üstelik aşılı olsun veya olmasın hastalığı epeyce ağır atlatıyorlar. 1 hafta sonra tatile cikma planım var. Uçak ile gitmeyi düşünüyordum fakat durum  beni şüphelenirdi. Sizce uçak yolculuğu virus açısından tehlikeli mi? Maske yasağı olsa inanın düşünmeyeceğim ama arka koltukta oturan yolcu hasta ise maskesiz bir sekilde bir saat boyunca bulaşma olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum? Biz maskemizi taksak bile hasta olan kişinin maske takması daha mühim olduğu icin ve artık neredeyse maske takan kimse kalmadığı için korkuyorum açıkçası. Ne dersiniz yol epeyce uzak olsa da özel aracla gitmek daha mi garanti olur? Ben yaklaşık bir ay evvel hastalığı gecirdigim icin antikorlu olduğumu düşünüyorum ama çocuğum 10 yaşında olduğu için  aşısız onun acısından endişeliyim. Yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyorum. 
Saygılar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2022 Saat 09:09
Maske takın. Sizin başka bir taşıt imkanınız var. Ya biz ne yapalım? Amerika'ya dönerken bizim başka bir 
şansımız yok. 16 saat maske takıyorum. 
Yukarı Dön
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 363
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2022 Saat 10:07
Hocam inanın soruyu sorarken aklıma geldiniz. Türkiyeden dönüşte zorluk yaşayacağınız ve başkaca alternatifinizin olmadığını düşündüm. Zor gerçekten. Peki sizin tercih edeceginiz baska bir araç olsa uçaktan vazgeçer miydiniz? Sadece 1 haftada 2 kişi duydum hocam uçak yolculuğunda virüs bulaşan. Bir tanesi maskesini çıkartıp 5 dakika yemek yediği için,  hadi bunu anlayabiliyorum ama diğeri riskli kategorisinde olduğu için bırakın maskeyi çıkartmayı çift maske taktığı halde uçak yolculuğu sonrası hastalandı. Tatsız bir durum yaşamaktan korkuyorum açıkçası. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2022 Saat 11:22
Hayır, maskemi takar uçağa binerdim. Tevekkül Allah! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.