|
Gebelikte tiroid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2022 Saat 09:39 |
Hocam merhaba şuan 16 haftalık hamileyim dun ki hormon testinde TSH 5.21 Serbest T3 2.41 Serbest T4 0.48 çıktı. TSH ve T3 normal T4 sınırın altında çıktı bir sorun olur mu bebek için bu ne anlama geliyor ilaç kullanmam gerekli mi? Cevaplarsanız çok mutlu olurum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamilelikte; T4 "Referans Aralıkları" farklıdır.
Eğer doktorunuz biraz cahil ise, bunu bilmeyebilir. Hamilelikte T4 değerleri: İlk 3 ayda : 0.1- 2.5mIU/L İkinci 3 ayda: 0.2- 3.0mIU/L Üçüncü 3 ayda: 0.3- 3.0mIU/L dir. Merak edecek bir durumunuz yoktur.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı Hocam malum hastanelerden sıra almak çok zor artık neredeyse bir ayı geçkin sol kulağımda kalp atış sesi duyuyorum özellikle sessiz bir ortamdaysam devamlı dun sağlık.ocaginda dr bakti dış kulakta sorun yok ic kulak için KBB ye git dedi.Hamilelikten sonra başladı neden olabilir Hocam kadın dogumcuya söyledim güldü hayatımda böyle biseyi ilk defa duydum dedi ciddiye almadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tansiyonunuz kontrol ediliyormu? Tansiyonunuz normal ise, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evde omron m6 var onla ölçüyorum benim tansiyonum hep 10 a 6 dır öyle çıkıyor.Bir sitede kalpte bir tıkanıklık falan olabilir yazıyordu ondan size sormak istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türkçe siteleri okumayın.
İngilizce biliyorsanız, İngilizce araştırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|