Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - crp yuksek wbc normal öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

crp yuksek wbc normal öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremgül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 108
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: crp yuksek wbc normal öksürük
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 21:13
merhaba sayın Kadir Hocam
öncelikle her zaman sorularımıza cevap vererek ve sayenizde cocuklarımızı ilaçsız ve 
dogru birşekilde buyutebildigimiz için çok tesekkur ederım.

6yaşındaki kızım bu yıl ilk defa okula başladı. 2 aylık surede hafif gribal enfeksiyon atlattık.
konulardan okuyarak hep ilaçsız atlattık. 
bu sefer  Pazar gununden beri kızım ishal (sarı sulu hafif koku var).Cumartesi  1 defa kustu. 
Bir daha kusmadı. pazar gününden beri probytk günde 1 kere veriyorum. 4gun sonra ishal kesildi
yani tuvalete 2 yada 3 kez cıkıyor fakat hafif cıvık yapyor. 

evvelsi gece sabaha kadar surekli kuru öksürdü. yaklasık 24 saat surekli bir öksürük vardı.
Ateş başta hiç olmadi sadece evvelki gece 37.5 e çıktı. 1 kilo kadar zayıfladı. Suan 18 kilo. 
burnu sarı ve bazen seffaf seklinde akıyor illiadin damla kullanıyoruz cok guzel açılıyor sayenizde... 

bugun dr a goturdum ciğerlerini dinletmek için.Boğazı çok az kızarmış. Ciğerleri temiz dedi.
kan tahlili yaptı. sonuclara göre CRP 16,5 WBC 10,5 AST 41 cıktı.
 ve tabiiki maalesef kanında enfeksiyon var deyip
zimaks antibiyotık iburamin zero ve zinco surup yazdı. kaka tahlili temiz cıktı.

ilaçları tabııkı almadım her zamankı gıbı sıze danısacagım. dun gece 37,5 derece olan ates 
bu sbahtan itibaren 36.5 cok şukur. Şuan ki durumu iyi.iştah biraz normallesti. 
oksuruk surekli degil ama yıne de arada devam ediyor. 

Kandaki enfeksiyondan dolayı durumu kötülesebilir cigere inebilir deyip antbytk kullan dedi.
gecmişte 2 yaşında zaturre oldugu için ailem de antbytk kullan diyor. Kullanmayayım degil mi hocam?
viral grip geciriyor degıl mi? bakteriyel bir durum yok degil mı? Crp cok yuksek degil mi? 
iburamin cold de kullanmayayım degil mi? ballı limon devam ediyoruz.
ayrıca verilen ilaçlardan Zinco yu kullanayım mı okula başladıgı için sık grip geciriyor ve iştahı biraz az.
hastalık öncesi 19 kilo şuan ıshalden dolayı 18 e düstü.

Evde nebulizator ile serum fizyolojik veriyorum biraz rahatlıyor.devam edeyim mi? 
yoksa sıcak su buharı mı önerirsiniz?
tahlil sonuçları: 

cevaplarınız için simdiden cok tesekkurler Allah sızden razı olsun her zaman yanımızdasınız...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120623
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 23:51
Grip geciriyor, SAKIN sahtekar dolandiriciya inanmayin, verdigi ilaclarin hicbirini de kullanmayin. 
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
iremgül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 14:35
hocam cok tesekkurler.
burnu cok akıyor nazal yıkama yapıyorum koyu sarı mukus cıkıyor sonra sabah aksam illiadin damla kullanıyorum
ilaç kullanmayacagız. atesi yok. 6 yasında. oksurugu devam ediyor bazen kuru öksürük bazen balgamlı oksürük 
2 yasında zaturre gecirdiği için korkuyoruz. 
cigere ıner mı? cigere inip inmedğini evde kendimiz nasıl anlaybiliriz?
tekrar cevaplarınız için tesekkurler
Yukarı Dön
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 495
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 15:18
Geçmiş olsun soru cvb larda çok yasiyo dakikada solunum 60 üstü olmasi lazım. Ki Allah korusun zaten ateşi yokmus
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120623
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 18:45
Siz o Turk doktorlarinin  koydugu sozum ona "Zaturre" teshisine inandinizmi mi? Ben inanmiyorum.
Bu PUSTLAR, eskiden her oksurene Astim diyorlardi, ben dillerini bir yerlerine soktuktan sonra, simdi de 
her oksurene "zaturre" diyorlar. Bu pustlarda sahtekarlik ve "oyun" asla bitmez.
Tabii, bir baska durum daha var: Aferin, Peditus, Allerji ve Astim ilaclari ile en basit Gripleri bile akcigerlere
indirirler ama bu bile "Viral zaturre" oldugundan, kendiliginden gecer.
EGER; bir cocuk Zaturre'den ölmus ise, kesinlikle Turk doktorlarinin verdigi ilaclar yuzunden ölmustur!  
Zaturre, hakikten oldugunda; Ilaclarla dusmeyen inatci ates, solunum sayisinin;60 uzeri olmasi, kafasini
 yastiktan kaldiramaz ve konusurken cumlenin sonunu bile getiremez olmasi sarttir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2022 Saat 18:48
Yukarı Dön
iremgül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 21:21
evet hocam. kızım 2 yasındayken dr  zaturre teshisi koydugunda asırı derecede üzülmüştüm
o zamana kadar zaturre diye bir hastalığı kimse de görmemiştim sanki dunya başıma yıkılmıştı 
malesef o zman ınandık.. ama artık yazılarınızı okuyarak sabrederek ilaçsız iyileşiyoruz.
cok cok tesekkurler iyi aksamlar saygılar... 
Yukarı Dön
iremgül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iremgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 21:22
tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.