|
Herkese rontgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 14:15 |
Hocam merhaba, daha once kızımın kulak agrısı sıkayetlerı ıle ılgılı bir cok soru sormıstm. Sabırla butun sorularıma cevap vermıstınz. Tekrar tesekkur ederım. Kızımın kulagı yavas yavas ıyılesıyor ıns. Akıntı devam ediyor ıllıadın damla ya bir gun ara verdim tekrar baslayabılır miyim?
Asıl konumuz baska aslında dun yasadıgım bir seyı sızınle paylasmak istedim. Sımdıye kadar burdakı saglık sıstemıne soyledılklerınızın az bile oldıgunu destekler nitelikte. Hocam kızımın kac gundır kabızlık sorunu vardı en son kaka yaptıgında cok aglamıstı. Sonrasında kasıntı ve acıma oldugunu soyluyordu. Bu yuzden kaka yapmaya korkar olmustu. Dun cok agladı acıyo kasınıyo diye helak oldu dıyebılırm aglamaktan. Hemem alıp cocuk acile goturdm belkı bir krem verirler rahatlar diye. Gittım sıraya gırdım. Sıradaki hastalar hep 3 ay 7 yas arası cocuklardı. Farkettgım sey hepsini akcıger röntgenine yolladılar. Icımden ıns bızıde rontgene yollamazlar dedım. Sıra bize geldi ıcerı girdim. Karsımda ikı tane genc doktor bırı bıllgısayar başında ilaç yazıyor(once sekreter zannetnıstm ama doktormus) dıgerı sıkayetlerı bir kagıda yazıyor. Yerlerinden kalkıp muayene etme gıbı durum yok maalesf. Bır de ne oldugunu anlamdıgım lise ogrencısı mi tıp ogrencısı mi ayırt edemedim. Boynunda steteskop elinde ates ölcer hastaları o muayene ediyordu. Bızım sıkayerlermızı sordular anlatmaya başladım. Kızımın kabız oldugunu poposunun acıdıgı kasındıgnı söyledim. Ve ıcımden gecırdıgım sey gercek oldu. Bızıde rontgene yolladılar. Karın ve akcıger grafısı istediler. Ben kabızlıkla akciger fılmının ne ılgısı var dedım. Doktorda karın bölgesine bakarken akcıgerede baksınlar dedı. Istemıyırum dedim cıktım hemen hastaneden. Odaya giren butun hastalardan akciger fılmı ıstedıler hepsıne antıbıyoık yazıp yolladılar. Bir cocugun annesıde cocugum ılac ıcmıyo deyınce ona da ıgne yazdılar.(Cocugum sadece burnu seffaf akıyordu gordugum kadarıyla) O kadar sinirlendım ki anlatamam. Yazık bu cocuklara aılelere. Aıleler cok bilinçsiz inanıp guvendılerı ıcın her istenileni yapıyorlar. Rabbım dusurmesın bızlerı bu rezil saglık sıstemıne muhtac etmesın. Her gecen gun daha da kotu oluyor maalesef. Bu sadece benim gordugum daha kım bilir baska yerlerde neler oluyor?
Düzenleyen Meryemesma - 10 Ara 2022 Saat 16:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi bu doktorlar mi suclu? Yoksa bu sekilde "sarlatanlik egitimi" veren assagilik Tip Fakultelerimi suclu?
VE bunlara diploma veren hicbir ise yaramayan beceriksiz Saglik bakanligi mi suclu? Yoksa, "- Bize yeni doktorlar lazim, ne sekilde olursa olsun herkesi mezun edin!" diyen, ulkedeki butun Saglik kuruluslarini yabanci "Finans kuruluslarina" peskes ceken ve "-Istediginiz gibi doktorlari calistirin, hicbir sekilde takibe ugramayacaksiniz." diye garanti veren Devlet mi suclu.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Hepsı suclu. Bastan asagıya hersey yanlıs.
Once sıkayet mi etsem dedım ama sonra kimi kime sıkayet edıcem ki dedim. Ins bu sekılde devam etmez. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok dogru.... IT, ITI ISIRMAZ!!
Duzelmez.. Ancak Ataturk zamaninda oldugu gibi, dis ulkelerden kendi dalinin en iyisi olan Tip Prof.lari getirilirse, 10 senede duzelir. Buna da, Turkiyenin assagilik kasarli Prof. lari karsi cikacaklardir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Duzelene kadar olan cocuklarımıza olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|