|
Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 18:53 |
Hocam merhaba, mart 2014 doğumlu kızımın resim de işaretliğim yerde 10 gün önce bir kaç saat süren ağrısı vardı daha çok hareket halindeyken.(bacağını hareket ettirirken)Sıcak tatbik ettik düzeldi sonrasında. Bugün okulda merdivenden inerken ayağım burkuldu dedi yine aynı yerin ağrıdığını söylüyor. Hareket ederken ağrısı var. Kasları mı zedelenmiştir? Önemli birşey var mıdır? Resimde işaretledim hocam ağrıyan yeri. Hocam biz 2 ay önce bacağıma kramp giriyor sürekli dediği için bir kan sayımı da yaptırmıştık değerleri iyiydi. Ama bu ağrı ondan sonra oldu. Teşekkürler..
Düzenleyen Asudesima - 20 Ara 2022 Saat 19:21 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eklem kapsulleri zedelenmistir, istirahat ile gecer.
Bacak krampi ile "Kan sayiminin" NE ALAKASI VARMIS!! Laf olsun, aileye masraf olsun. Biraz tuzlu yedirin, kramplari gecer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2022 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam teşekkürler, açıkçası ben 5 senedir o da hastayken yapılmıştı diye biraz da merakımdan yaptırdım. Hocam ek olarak geçen sene ocak ayında kızımın dvit 41 di ocak ayında ve kasım ayında birer ampul daha içirdim, tekrar baktırmalı mıyım? Yoksa senede iki defa şeklinde devam edelim mi?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeterli olmustur, EGER, hic gunes gormezse, senede2 defa, yazin en az 1 ay deniz kenari (tabiiki bikini ile)
tatil yaparsa, 1 ampul icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2022 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam tekrar rahatsız ediyorum, kızımın ağrısı geçmedi, merdiven çıkarken, koşturup zıplayınca ağırdı diyor. Önemli birşey olabilir mi hocam? Aklıma hep kötü şeyler geliyor. Dayanamayacağı bir ağrı değil ama 2 gündür geçmeyince tedirgin oldum.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2gun NE KI!!! 1 Hafta istirahat etsin.
VE "agriyor mu" diye de SORMAYIN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|