|
Diş kırılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 20:17 |
Merhaba kadir bey 37 yaşında bayanım 6 ay önce doğum yaptım hamilelik te diş problemlerim basladı cürükler arttı. Doğum sonrası diş kırılmalar basladı 4 dişim kırıldı sert bir şey yemiyordum ve hala dişlerin uçları kırılıyor bu neden olabilir kalsiyum eskik olabilir dedi dişçide net birşey söylemedi sadece onarmak ile ugrastı ama tahlilimde kalsiyum seeum plazma 10.16 cıktı normal glründü baska ne sebep olur diş kırılmalarına b12 de 271 cıktı demir eksikliği kansızlık hep vardı akdeniz anemisi tasıyıcıyım ondan olabilirmi demir baya düsük 8 en fazla 10 olur bazen bu dişşlere çözüm bulamazsam hepsini kaybetmekten korkuyorum
Düzenleyen yagmurb - 27 Ara 2022 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118863 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Disci soylemez tabii!
Cocuklukta Fluor ilaci kullanmadiginiz icin kiriliyor ve curuyorlar. Bu PUST disciler sirf daha fazla hasta dolandirabilmek icin, Turkiye'de Zymafluor ithalatini yasakladilar, hatta yerli uretim olan Dentifluor'un bile imalatini durdurdular. Siz bu haltlari yiyen, Saglik Bakanliginin, halki korudugunu mu saniyorsunuz??? Neymis, zehirlermis!!!! Hadi canim sende. Yillar once, Isparta-Egridir yoresinde, icme sulari asiri Fluor lu idi ve halkin tamaminin disleri kahverengi-sari idi. Hickimsede, bu dis renk farkindan baska da bir Fluor etkisi GORULMEDI! Sizin yasinizda maalesef yapilacak bir sey yok, Discilerin insafina kalmis durumdasiniz. Ergenlikten sonra alinacak Fluor'da bir ise yaramiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|