|
Iliadin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esraa35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: IliadinGönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 01:12 |
|
Hocam merhaba,5 gün önce 8 yaşındaki kızım sabah kalkıp 2 kez kustu ve sonrasında aralıklarla çıkan 3 gün suren 39 derece ateşi oldu,iki gündür ateşi yok ama hala çok iştahsız.Bu akşam da egildiğinde başının ağrıdığını söyledi,Sakak kısımlarını ve alnının ortasını göstererek.Ben de sinuzit düşünerek tarif ettiğiniz gibi hemen iliadin 2 damla damlattim.Hocam damlayı 2 ay önce almıştık,nöbetçi eczanelerde bulamadık.Etkisini kaybetmemistir değil mi? Bu arada ben de 3 gündür kızımla aynı belirtileri gösteriyorum.Sanirim covidim tat koku sıfır bugün ve tenim aciyo,thsirt bile değdiğinde rahatsız oluyorum.Daha önce covid pozitifken de böyle olmuştu.Ates düşürmüyorum,burnum da akmaya başladı.Ama hiç iyilecekmis gibi değilim.Yataga bağımlı yaşıyorum resmen.Bu ten acıması için yapabileceğim bisey var mi hocam?
|
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 18:57 |
|
Covid ve siradan Griplerde yapilacaklar aynidir. Agri icin; Novalgin tablet kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|