|
Kulakta kızarıklık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melike35
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulakta kızarıklıkGönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 16:04 |
|
Hocam öncelikle merhaba, sizi yüz yüze olarak tanıma şansım olmasını çok isterdim . Bazı forumlarda adınızı gördüm ve buraya üyelik oluşturdum. Kızım 14 aylık dün ateşlendi ateş düşürücü ile kontrol altına alıyorum ,ben diş olduğunu düşündüm alt damakta azı dişleri şişmiş ve yan kesici dişte beyazlama var. Acile götürdüm kulağına cihazla baktı doktor kızarıklık var gibi dedi Croxilex-BID antibiyotiği verdi 10 gün boyunca günde iki kere kullanmak üzere. Kızım işaret parmağıyla kulağını kaşıyor gibi hareketler yapıyordu ben elimle baskı uyguladığım zaman herhangi bi ağlaması yoktu. Dişten olduğunu düşünüyordum. Bundan önce neredeyse 4 ay her ay antibiyotik kullandı. İlk gribinde, öksürük hırıltı olduğu zaman ventolin hava ile beraber, bir ay kadar önce de sadece ateşlendiğinde doktor kullandırdı hırıltı öksürük olmamıştı .Şuan bu antibiyotiği kullanmak istemiyorum nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum sizin fikrinizi almak istedim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 19:35 |
|
1- Sut disleri hicbir zaman, hicbir rahatsizlik vermezler. Bu laflarin tamami Turk doktor uydurmasidir.
Sikinti verenler, bir tek; 20 yas disleridir. Onlarin da hepsi problem yaratmaz. 2- Kulak agrisi OLMAYAN bir cocuga, bir doktor: "Kulak zari kizarik" diyorsa, emin olun cok assagilik bir SARLATAN dir. 3- SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. 4- SAKIN Turk doktorlara inanip da HER ateslendiginde Antibiyotik kullanmayin. Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Yoksa baska turlu sahtekarlik yapamazlar! 5- Turk doktorlari sirf "o" Astim ilaclarinin firmasi bir zamanlar 300 doktoru Karayiplerde 1 hafta geziye goturdu diye hala bir umit, Ventolin yazip duruyorlar! Sakin bu dolandirciliga inanmayin. Yazilarimi okuyun. 6- Antibiyotik gerekirse:
Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2023 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
Melike35
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 20:13 |
|
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten cevabınıza çok ihtiyacım vardı , foruma yeni üye oldum tam bilmiyorum yazılarınızı okuyamadım. Hala ateşi devam ediyor kızımın , kulağına baskı yapınca rahatsız oluyor şuanda ,sizin önerdiğiniz tedavi şekli ilaç var mıdır ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:15 |
|
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|