|
Kanser ateş ilişkisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 12:06 |
Hocam merhaba, sizin defeatle üzerinde durmuş olduğunuz ateşin düşürülmemesiyle ilgili bir dizi tweet okudum. Kaynağını paylaşıyorum. Kanser üzerinde ateşlenmenin tedavi edici etkisinden bahsediyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz böyle birşey mümkün olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 80'li yillardan beri NE anlatiyorum?
Ilk Sayfadaki, YAZARLAR kisminda, makale listemden: 1- Ates Hakkinda uydurmalar ve Gercekler. ( Altinda orijinal yazi mevcuttur) 2- Atesin Yan Bulgulari ve Sebepleri. 3- Atesin Bakteriler ve Viruslar uzerine etkileri 4- Ates ve Havalenin Tedavisi makalelerimi okuyun.. Ayrica senelerdir anlattigim diger bir konu; "Viruslarla kanser tedavisi" makalemi de okuyun. Cocuk Grip oluyor diye uzulmeniz gereksizdir. Virus+Ates; kanser yokedici ozellige sahiptirler. Turk Tip Fakulteleri ve doktorlari bu bilgilerin 50 sene gerisindedirler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2023 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
alevkara ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kanserli neleri yememeli
Düzenleyen alevkara - 04 May 2023 Saat 17:44 |
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Virus+Ates; kanser yokedici ozellige sahiptirler
Hocam her türlü kanser dahil mi? Yoksa bazıları hariç mi? Merak ettim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metastaz yapmamis olanlarda etkili. Metastaz yapmis olanlarda yeterli bilgi yok.
Sakin ates tedavisi uygularken, klasik tedavinizi BIRAKMAYIN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|