|
Kusma, ateş, öksürük, ateş ve ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ben_im
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma, ateş, öksürük, ateş ve ishalGönderim Zamanı: 28 Şub 2023 Saat 23:31 |
|
Hocam İyi akşamlar,
Kızım 5,5 yaşında. 22, 5 kg. Cuma akşamı hafif ateşi çıktı 38’e yaklaşan ve kustu. Sabah karşı tekrar kustu ve ateşi çıktı. Hali hazırda balgamlı öksürük vardı. Balgam artışı oldu. Cumartesi tamamen ateşi vardı 39,5’e kadar yükseldi. Ateş düşürücü vermedik. Pazar günü ateş yoktu ama pztesi tekrar çıktı. 38,5 geçmeyen ama vücudunda sıcaklık sürekli oldu. Burnu çok tıkalı, öksürük ve balgam var, mide bulantısı vardı kusmalar sonrası geçti. Bugünde önce karın ağrısı sonra ishal( 1 kez tuvalete gitti ve ishal olarak tuvaletini yaptı. 4. Gün bitti ama toparlama belirtisi halen yok. İştah zaten gitti. Ballı limonlu ıhlamur yapıyoruz. İlaç hiç vermedik. Ancak çok yakından dinleyince burnundan hışırtı geliyor çok hafif( bronşit olmuş gibi) kusma, ishal, mide bulantısı inatçı ama yüksek olmayan ateş bunlar hangi hastalığı ya da hastalıkları işaret eder? Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2023 Saat 01:54 |
|
Grip!
Sakin Turk cocuk doktorlarina gitmeyin. Onlar Grip diye bir hastaligi bilmezler ve hepsine, 3 seneye
kadar "Astim" derlerdi, 3 seneden beri "Zaturre" diyorlardi, simdilerde, "Sinuzit" diyorlar. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. SAKIN Turk doktor akli ile; ates dusurmeyin, SAKIN; antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|