|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pelin93 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haz 2022 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2023 Saat 22:53 |
Iyi aksamlar hocam kizimin geniz etini 1 yil önce aldirdik 4 yasindayken.. biliyorum gerek yok diyosunuz siz ama agizi acik uyudugu icin yüz sekli uzamaya baslamisti yeme sorunuda var ishahsizlik vs. Sormak istedigim bi kac ay rahat nefes aldi suan yine ayni sikyetler basladi hemen tekrarlayan bisey mi bu geniz eti?? Bence tekrarladi ayni silayetleri var suanda.. cold mix de kullaniyorm hic rahatlatmiyo asiri horluyo cok üzülüyorm hic nefes alamiyo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senelerdir bu sarlatanligi anlatiyorum.
Yuz sekli "Geniz eti" ile baglantili degildir. Yuz sekli; soya cekim olarak dar olanlarda problemler ergenlige kadar devam eder. |
|
![]() |
|
Pelin93 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haz 2022 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlerde düzelir mi sizce yüz ? Birde hocam bu kadar kısa sürede yenilermi geniz eti kendini?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuz sekli degismez. Genetik olarak ne sekilde olacak ise o sekilde olur. Hicbir sekilde etki edebilme sansiniz
yoktur. Ancak "Estetik ameliyat" ile olabilir. Geniz eti tekrarlamaz. Zira; problem geniz eti degildi!
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrudur. '80'li yillardan beri AYNI konulari anlatiyorum.
Zira; Hastanelerin, Doktorlarin, Laboratuvarlarin, Ilac firmalarinin ve goruntuleme merkezlerinin oyunlarini, sahtekarliklarini ortaya cikariyorum. Universiteler ve Saglik bakanligi deseniz, hepsi payina duseni(!!) aliyor zaten! Bol keseden kongre ayagina beles geziler, 1 haftalik Karayip gezileri, ne sahtekarlik ararsaniz hepsi bu kokusmus Turk saglik sisteminde var. Halk desen; "-Neyse parasi verelim de cocuk kurtulsun!" havasinda. Alan memnun, veren memnun! Cocugu dusunen mi var! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|