|
Ağızda kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 07:46 |
Hocam merhaba. 9 yaşında kızım 3 gündür ateşli hastalık geçiriyordu. Kusma 2 kez oldu ishal yoktu. Limonlu bal verdim ateşi düşürmedim. Bugün ateşi düşmüştü ama sabah kalktığında ağzında kan vardı dilinin üstü dudakları hep kandı. Ağzının içine iyice baktım yaralanan ısırılan bir yer yok. Karnı ağrıyor midesi bulanıyor. Herşeyin hızlı hareket ettiğini sesler duyduğunu söylüyordu ateşten halüsinasyon görüyor diye düşündüm. Dün kalktı ayakta zor durdu bayılacak gibi oldu anne diye bağırmaya başladı. Benzi sapsarı oldu. Yatırıp ayaklarını havaya kaldırdım. Bugün kanı görünce doktora götürdü babası ama sadece tahlil yaptırmasını istedim. Neler oluyor hocam diğerleri hastalık dedim ama baygınlık kan neden oldu?
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öksürük hiç yoktu onu da belirtmek istedim. Cevabınızı merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun kanamasi, genizden agiz bosluguna akmistir. Arkasi gelmedikce onemli bir sey degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|