|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eses61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 11:50 |
Doktor bey merhaba. Kızım 4 yasinda son 6 aydır yaklaşık ayda bir gece ateşleniyor öğlene kadar sürüyor ateş herhangi bir ilac vermeden kendiliğinden düşüyor atesliyken yatmıyor fazla keyifsiz degil doktora götürdüğümde boğazlarında kızarıklık kriptikler var deniyor ama biz gittiğimizde zaten ateş-i düşmüş oluyor boynundaki lenflerde buyuyor ağız kokusu oluyor dilinde ortaları paslı oluyor wbc side normal bu sırada ama hasta deseniz hasta gibi degil hic antibiyotik vermedim bu zamanlarda ama bu döngü arada tekrarlıyor doktor bey bu neden olabilir
Düzenleyen Eses61 - 16 Mar 2023 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
Eses61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asıl merak ettiğim bu ateşin kendiliğinde 12 saatte düşmesi ve kızım sadece boğazlarım acıyor diyor başkada keyifsizligi yok ateşte tekrarlamiyor bu boyle ayda bir En az birkere oluyor
Düzenleyen Eses61 - 16 Mar 2023 Saat 11:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusurmezseniz, Gripler bir gecede iyilesirler. Sik hasta olmasi, Antikorlari yeterli miktarlarda olmadigi icin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba yukarda kızımdan bahsetmiştim ayda bir ateşi çıkıyor kendiliğinden geçiyor diye bugun burnu kanayınca boynundaki Lenfler de agridi tahlil yaptırdım. Lenfler küçükmüş elle muayenede . Bogazi kizarik dediler yalniz tahliller korkuttu beni gecen carsamba yine ateşlendi 13 saatte kendiliğinden gecti
Procaltononin 0.05 Pct 0.46 Pdw 9.5 Plt 508 Absolu lenfosit 5.13 Diğerleri normal aralık ayinda rutin bi test yatırmıştım hocam sonuçlar buna benzer yine plt yüksekti digerleride benzerdi Hocam lütfen okuyun demeyin okudum ama çıkamadım işin icinden
Düzenleyen Eses61 - 21 Mar 2023 Saat 00:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyonlarda, PLT once DUSER, sonra boyle asiri yukselme olur. Bir sey gerekmez.
SAKIN Turk doktorlari bir sey soylerlerse inanmayin.
|
|
![]() |
|
Cok sagolun doktor bey Allah razı olsun varolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|