|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2023 Saat 09:21 |
![]() Hocam kizima kan tahlili yaptirdik okuldan istediler, mono degeri biraz yuksek size danismak istedim Kizim Mayis ayinda 6 yasini bitirecek. Kizim biraz grip gibi asiri atesi hic olmadi ama burnu akiyor sadece. Bir de hocam Mart ayının başında domuz gribi gecirdi Saygılarımla Düzenleyen nevin53 - 28 Mar 2023 Saat 09:25 |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" kizima kan tahlili yaptirdik okuldan istediler,"
1- OKULLARIN BOYLE TAHLIL ISTEME YETKILERI YOKTUR!!!! 2- Bu yazimi o sahtekar okul mudurune soyleyin, haddini bilsin! Bunlar kendilerini NE saniyorlar? 3- Sakin bu sahtekarlara taviz vermeyin, bir defa yuz verirseniz; yarin da tahlil yaninda Akciger Rontgeni isterler. Cok merak ediyorum, bu tahlileri ne yapacaklar? (Okul doktoru istedi ise, kesin bir bahane ile cocuklari muayenehanesine sevk edecek! Bu sahtekarlik, 80'li yillarda da vardi!) 4- Diger ailelerle de gorusun ve bu okulu Egitim mudurlugune sikayet edin! (Monosit yuksekligi, kizinizin, yakin zamanda VIRAL bir enfeksiyon (Enfeksiyoz Mononukleoz gibi) gecirdigini gosterir. Hicbir onemi yoktur. SAKIN isi buyuturlerse, inanmayin) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|