|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 23:49 |
Hocam hızlı resimde sıkıntı var bugün. Yüklenmedi tahlillerim...t3 t4 yüksek, tsh düşük. Hipertriodi çıktı..47 yaş 47 kilo bayan.
Bana sormadan bir şey kullanmayın demiştiniz..Propcil sabah 2, öğlen 2, akşam 2 dedi dr..çok fazla geldi bana..günde 6 tane... Bir de çarpıntım çok..dideral sabah akşam yarım al dedi...aç mi tok mu dideral hocam..onu dr a sormayı unuttum. O da söylemedi.. Sizden başka güvendiğim yok hocam.ilaçları kullanmadım..sizin cevabınızı bekledim.
Düzenleyen leyli - 20 Nis 2023 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldiginiz Propycil KAC mg??? Bir zahmet yazsaniz!!!!
Dideral herhalde 40 mg.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Propycil tek 50 mg var piyasada diye yazmadım.. Başka dozu yok..
Propycil 50 mg
Dideral 40 mg Hocam bir de propycil yemeklerden yarım saat önce iç dedi dr..sabah, öğlen tamam ama, akşamları yemek yemiyorum..yıllardır böyle..akşamları çalışıyorum. Geç geliyorum.. O saatlerde de yemek yemiyorum...atıştıyorum sadece...akşam alınan dozu nasıl ayarlayabilirim hocam..İlaç içtikten yarım saat sonra illa yemek yemem şart mı..İlaç etkisi bakımından önemli mi
Düzenleyen leyli - 20 Nis 2023 Saat 09:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ben Turkiye'de degilim, Turkiye'deki ilac sekilerini bilemem. Propycil'in: 50, 100mg lik lari vardir.
Gunluk 300mg. "initial" (yani baslangic) dozudur. Devamli bu sekilde almayacaksiniz. ac-tok farketmez. 2- Propycil ile Dideral'i beraber kullanamazsiniz. Propycil, Dideral'in etkisini azaltir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Endokrin doktoru dideral için sabah akşam yarım al demişti...çok çarpıntım var.. propycil de, en erken 1 ay sonra ancak işe yarar dedi..
1-propycil etkisini azaltacaksa çarpıntı için ne yapmalıyım...özellikle geceleri çarpıntı beni uyutmuyor..gece 120 civarı nabız...çok sıkıntı veriyor.. 2-.propcile henüz başlamadım..sizin cevabınızı bekledim..günlük doz 6 adet içiyorum o halde.
Düzenleyen leyli - 20 Nis 2023 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip eden doktor ile gorusun, benim bransim degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|