|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 14:06 |
Kadir bey merhaba
6 yaşında oğlumun 10 günü gecti burun akıntısı var serumfizyolojik yapıyorum, son 2gündür yeşil renge döndü.gece kulağı akmış agrısı olup olmadığını sordum yok dedi.sabah ateşlendi dolven verdim.illadin damla kullanmalımıyım,Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"yesil" olmasi zaten hastaligin SONUNA geldiginizi gosterir, sakin baska bir sey yapmayin.
SAKIN Antibiyotik vermeyin. Kulak agrisi "var mi?" diye sormaniz gereksiz, agri oldugunda, agridan yeri gogu yikar! 5gun Iliadin damla kullanin. Kulak zari delindiginda, basinc azalir ve agri olmaz! O yuzden eskiden: "kulak zari delinip, icindeki sivi aksin da, agri gecsin diye" kulak damlalari kullanilirdi!! SAKIN kulagina bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|