|
Demir eksikliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mervmerv
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Demir eksikliğiGönderim Zamanı: 04 May 2023 Saat 12:59 |
|
Hocam merhabalar, oğlum 1 yaşında bugüne kadar hiç demir kullanmadık sizi dinleyip, bugün 1 yaş
kontrolünde demir eksikliği çıktı, tahlil sonuçlarını link ile gönderiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genel durumu iyi oğlumun ancak sürekli ahşap ya da plastik kemirmek istiyor, bununla bir ilgisi olabilir mi? Teşekkürler. |
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
mervmerv
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 May 2023 Saat 13:19 |
|
Hocam HGB 10,2 g/dL yazmamışım diğer mesajımda
|
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 08:46 |
|
Esas, Hgb değeri önemlidir. Bu yaş için de, Hgb:10.2g/dL yeterlidir. Sakın bu salakların aklı ile Demir başlamayın.
Bu aşşağılık sahtekarlar, kendileri gibi aşşağılık sahtekar Laboratuvarlar ile çalişırlar! Doktor haybeden, gerekmiyenlerı bile bu gibi Laboratuvarlara gönderirler, Laboratuvar da doktora şirinlik yapmak için; bebek kan değerleri yanına "Erişkin Refrans Aralıklarını" yazarak geri-pası gönderir. Doktor da zaten bu sonucların böyle geleceğini bilmektedir, anında GOLÜ atar! Yazılarımı OKUYUN. |
|
![]() |
|
mervmerv
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 09:37 |
|
Hocam hep okuyorum, ama o kadar korkuttu ki doktor hgb 11-12 olmasını istiyoruz dedi ben de 10 yeterli diye biliyordum sizi okudugumdan, gelişim geriliği olabilir bu zamana kadar daha iyi gelişebilirdi dedi boyu kilosu, yurumesi yasına gore olan oğluma. O yuzden size sormak istedim. Çocukta kansızlık var demir depoları neredeyse boş deyince korktum hocam, çok sağolun iyiki varsınız.
|
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 17:47 |
|
Sacmalıyor! Biliyor Demir kullanımı sonucu neler olacağını!
Türk doktorlarının hangisi doğru dürüst Hematoloji biliyor ki?? Keşke bir sorsa idiniz; Çocuk Hgb degerlerini biliyor mu imiş!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 May 2023 Saat 17:48 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|