|
Azro antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2023 Saat 00:15 |
İyi geceler hocam doktor sarı yeşil akintj geçmediği için bize bu antibiyotiği verdi üç gün beş ml günde bikere dedi aşırı terleme var birde solunum da bı zorlanma sezdim uyurken sebebi ne olabilir 3.5 yaş 14 .5 kg
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 12 May 2023 Saat 00:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o aptala uyup, Antibiyotik vermeyin!! Ateş yok, bir şey YOK!! Zaten hastalığın sonuna geldiniz.
Hastalık zaten geçti, şu anda oluşmuş olan doku harabiyetinin tamirat safhası var. Lütfen bugünden geriye bütün cevapları okuyun. 85 milyona her konuyu HER yönü ile anlatamam.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen ateş vs kesinlikle yok boğazda tahriş var hocam birde ara ara karın ağrıları oluyor gece salyasi var terlemesi var kafadan ama kakada kurt yok beyaz. Birşeyler var ama canlı ibaresi asla yok fındık vs olabilir emin olamıyorum çocuğun derdini çözemedim :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|