|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2023 Saat 22:54 |
Hocam 5 yaşındaki oğlumda şöyle bir durum var. Gün içerisinde bazen gözlerini ovuşturma ihtiyacı hissediyor. Akabinde üst göz kapağının altından ip gibi uzayan haylice çapak çıkıyor. Çok değişik daha önce hiç görmedim. Ama uzun zamandır gözlerle ilgili kaşıntı, kızarıklık gibi şikayetleri var. Zyrtec denedim. Fayda etmedi. Zaditen denedim. Faydalı oldu gibi. Ama astım ilacı olduğu için kullanmak istemedim. Bu ip gibi uzayan çapak olayı nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun süreli bilgisayar, cep telefonu, oynayanlarda, göz kırpmadan baktıkları için oluyor.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Televizyon bu gruba dahil mi desem?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet.. Ekranlı her cıhaz için geçerlidir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sorunun cevabını buldum. TAKINTI imiş. Çocuk 1 senedir gözleriyle takıntıdan uğraşmış. Kör olursun heryer karanlık olur dedim. Şimdi dudakları ile uğraşıyor. Burnu açık ama dudaklar kupkuru.Hatta daha da kurusun diye kıyafetiyle sürekli dudaklarını siliyor.
Geçen sene anasınıfına başlamadan evvel poposunu kaşırdı. Kurt ilacı kullandık ailecek fayda etmemişti. Okula başlayacaksın başkasının yanında olmaz dedim. O zaman gözleriyle uğraşmaya başlamıştı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|