|
Lym değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yeliz110 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 15:41 |
Merhaba Hocam ,oğlum 19 yaşında,temmuzda bir hafta sakatlandı ve o anda kan tahlili yapıldı,sonrasında kan tahlili yaptırdığımda lym değerleri yüksek bulundu tekrar tekrar kan alındı,en son üç gün önce gene lym değerleri yüksek çıktı ve karaciğerde 16 mm büyüme var,koltuk altı ve kasıklarda lenf bezleri var dendi ,hemotolojiye gidin dendi ama oraya randevu almak çok zor uğraşıyorum,endişeliyim size sormak istedim .
|
|
![]() |
|
Yeliz110 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalandı yazacaktım sakatlandı yazmış klavye kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Otursun oturduğu yerde!! SAKIN o doktorlara kanmayın. Süper cahil oldukları için, viral enfeksiyonlarda
Lenfosit sayı ve oranının yükseldiğini bilmezler. Hiçbir şey yapmanız gerekmiyor. Bu konuda yapılan sahtekarlıkları anlattığım makalemi yazarlar kısmından okuyun.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hocam fotoğraf yükleme yaptım ancak başaramadım,19 yaşında erkek ,tahlil sonuç ly:50.3 ne:34 .3 ıg :0.1vitamin b 12 :159 demir :34 vitamin D : 11 .82 Sizin tahlili yorumlamanızı isterim
|
|
![]() |
|
Diğer değerleri normal sınırlar içinde,bunlar kırmızı ile belirtilenler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hgb:13.5g/dL ve ustu ise: Kesinlikle anemi:YOK!
WBC: 11.0 ve alti ise, kesinlikle Antibiyotik gerekmez. Lenfosit yuksekligi; Gecirdigi VIRAL enfeksiyona baglidir. Turk doktorlarinin virusler ve vucuttaki etkileri hakkinda hicbir bilgileri yoktur! Grip gecirmis veya geciriyor. D vitamini anormal dusuk!! Bir ay ara ile, 2 ampul, Dvit3 icsin. Temmuz ayinda sadece D vitamini baktirip, bana yazin, yetmeyebilir!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2024 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim Hocam,ağız yaraları ve hafif ateşi vardı ,o yüzden gitmiştik doktora.WBC:7.68 HGB:15,sonuç için gittiğimizde demir ilacı ve b 12 vitamini verilirse kullanmayalım mı hocam,Dvit3 ampul sizin dediğiniz şekilde uygularız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|